Повезане вести
Стефан је направио сопствену фабрику кисеоника, на падинама Овчара посадио је кестен из Естоније и бор из Грчке
Глас Западне Србије 07.06.2021
Чачак – Стефан Дрљача из Чачка одлучио је сам да направи своју фабрику кисеоника и пре шест година посадио је шуму у селу Дучаловићи подно планине Овчар, преноси агенција РИНА. Иако су поједини веровали да ће његов ентузијазам… »
Стефан направио шумски рај подно Овчара: На имању расту биљке из Канаде, Естоније и Грчке
Телеграф 07.06.2021
- Нисам желео да будем један од оних који од природе само узимају, а ништа не враћају - рекао је Стефан. Стефан Дрљача из Чачка одлучио је сам да направи своју фабрику кисеоника и пре шест година посадио је шуму у селу… »
Вести дана »

Протест запослених у култури: „Ми смо невидљивији за њих, а већ деценију нам преписују лек, Игнорин“
Нови магазин пре 7 сатијош 15 повезаних

Тешка саобраћајна несрећа у Срему: Најмање троје погинулих, 35 повређених
BBC News пре 53 минутајош 186 повезаних

Обрадовић после рушења Реала: "Добра Сферопулосова селекција, немогуће да ја нешто себе истичем"
Спортске.нет пре 1 сатјош 66 повезаних

Партизан коначно срушио Басконију: Црно-бели убедљиво водили, па морали да стрепе
Нова пре 18 минутајош 68 повезаних

Пикси и званично није више селектор фудбалске селекције Србије: Одлука о новом -накнадно
Решетка пре 2 сатајош 48 повезаних