Povezane vesti
Haški sud sutra izriče pravosnažnu presudu Ratku Mladiću
Sandžak haber 07.06.2021
Petočlano žalbeno veće Mehanizma za međunarodne kaznene sudove izreći će sutra presudu Ratku Mladiću u sedištu suda u Hagu. Glavni tužilac Mehanizma Serž Bramerc je uoči izricanja presude Mladiću kazao kako očekuje da će mu biti… »
Neće me slomiti!
Vesti online 07.06.2021
Drugostepeno sudsko veće Međunarodnog rezidualnog mehanizma za krivične sudove u Hagu sutra će saopštiti drugostepenu, pravosnažnu presudu u procesu protiv bivšeg komandanta VRS, generala Ratka Mladića. Po pravdi nevin Završiti po svaku cenu… »
Bramerc uoči Mladićeve presude: "Bivši komandant sebe vidi kao oficira koji izvršava naređenja"
Telegraf 07.06.2021
Ratko Mladić je prvostepenom presudom osuđen na najstrožu kaznu - doživotni zatvor, a Žalbeno veće sutra treba da objavi svoju presudu. Glavni tužilac Mehanizma za međunarodne kaznene sudove (MICT) Serž Bramerc izjavio je da bivši komandant… »
Vesti dana »
I Nebojša Šurlan primljen u Institut za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici
Danas pre 57 minutajoš 80 povezanih
Ukp u spektakularnoj akciji hapsio pripadnike "Balkanskog kartela"! Prilikom pretresa nađeno oružje, gomila novca, ali i skupoceni satovi (Video)
Kurir pre 27 minutajoš 49 povezanih
Ubijena beba trebalo da ide na DNK test: Poznanici majke osumnjičene za ubistvo deteta otkrili nove detalje: "Ima još jedno dete i za njega su radili utvrđivanje očinstva"
Blic pre 1 satjoš 28 povezanih
Vladan Milojević oprezan pred Štutgart: Imaju dobar sistem, a mi ne znam gde bi bili sa većim budžetom
Euronews pre 51 minutajoš 25 povezanih