Повезане вести

Лудило! Дончић добија 200.000.000 долара за потпис: Играо као у трансу, сад је ред да то масно наплати!

Лудило! Дончић добија 200.000.000 долара за потпис: Играо као у трансу, сад је ред да то масно наплати!

Мондо 08.06.2021
Сјајног словеначког плејмејкера чека невероватан уговор у наредних неколико дана! Сјајног словеначког плејмејкера чека невероватан уговор у наредних неколико дана! Лука Дончић је пробао све, дао је све, али н ије могао сам да… »
Дончић: Циљ ми је да одведем Словенију на Олимпијске игре

Дончић: Циљ ми је да одведем Словенију на Олимпијске игре

Нова 08.06.2021
Кошаркаш Даласа Лука Дончић потврдио је да ће играти за репрезентацију Словеније на квалификационом турниру за Олимпијске игре у Токију. Квалификациони турнир за ОИ одржава од 29. јуна до 4. јула у Каунасу, а Словенија игра у… »
Нема одмора за Дончића, жели да одведе Словенију у Токио

Нема одмора за Дончића, жели да одведе Словенију у Токио

Нова 08.06.2021
Лука Донћић ће после изузетно напорне сезоне у НБА лиги која се завршила елиминацијом његовог Даласа од Лос Анђелес Клиперса, најавио да ће играти за Словенију на квалификационом турниру за Олимпијске игре. Како преноси познати… »
Нема одмора: Лука Дончић игра за Словенију

Нема одмора: Лука Дончић игра за Словенију

Вечерње новости 07.06.2021
Фото: ЕПА Како је истакао, његов наредни циљ, након испадања из НБА плеј-офа, јесте да одведе Словенију на Олимпијске игре у Токију. "Без одмора за мене. Идем назад у Словенију и крећем са тренинзима", поручио је Дончић… »

Вести дана »