Повезане вести

Зверев превазишао и ову баријеру: Први пут у полуфиналу РГ

Зверев превазишао и ову баријеру: Први пут у полуфиналу РГ

Н1 Инфо 08.06.2021
Немачки тенисер Александер Зверев први пут у каријери пласирао се у полуфинале Ролан Гароса, пошто је у три сета савладао Шпанца Алехандра Давидович-Фокину 6:4, 6:1, 6:1. Претходна два пута када је долазио до четвртфинала 2018. и… »
"Што се тиче повлачење Федерера, не знам..." Новак у Паризу рекао да се не осећа добро, а онда је кренуо о Роџеру: Јесте…

"Што се тиче повлачење Федерера, не знам..." Новак у Паризу рекао да се не осећа добро, а онда је кренуо о Роџеру: Јесте…

Спортал блиц 08.06.2021
Да је морао да бира, сигурно не би изабрао да се у 4. колу мучи против тинејџера , да . Али пре него што борбе на другом гренд слему уђу у завршницу, можда је најбољем тенисеру света био потребан баш овакав дуел да се мало… »
"Играо сам човече, Не љути се": Надал споменуо Новака на конференцији и шокирао тениски свет - чак и своје навијаче

"Играо сам човече, Не љути се": Надал споменуо Новака на конференцији и шокирао тениски свет - чак и своје навијаче

Спортал блиц 08.06.2021
На конференцији за медије у Паризу је рекао како није стигао да испрати драматични меч Лоренца Мусетија и . Шпански ас је одгледао само део тог сусрета осмине финала, док остатак није могао због игре "Не љути се човече". Новак… »
Италијан ће покушати да Новаку загорчава боравак у Паризу, љуби бомбастичну Хрватицу коју зна цела Србија и одушевљен је…

Италијан ће покушати да Новаку загорчава боравак у Паризу, љуби бомбастичну Хрватицу коју зна цела Србија и одушевљен је…

Спортал блиц 08.06.2021
Да није било да је фаворит на мечу са , вероватно се не би много ни писало о италијанском тенисеру ! Међутим, 9. рекет света је сада "ни крив ни дужан" доспео у жижу јавности пред дуел са Нолетом у среду, у четвртфиналу Ролан… »
Надала Не занима Ђоковић: Играо сам „Човече, не љути се“

Надала Не занима Ђоковић: Играо сам „Човече, не љути се“

Вечерње новости 08.06.2021
Фото: ЕПА-ЕФЕ/ЕТТОРЕ ФЕРРАРИ Новак је у понедељак играо осмину финала против 19-годишњег Италијана који је добио прва два сета и умало шокирао цео тениски свет. Већ у трећем сету кад му је мало понестало снаге Ђоковић је почео… »
Бекеров пут од Новаковог тренера до конфликтног консултанта

Бекеров пут од Новаковог тренера до конфликтног консултанта

Нова 08.06.2021
Борис Бекер у последњих годину дана привлачи пажњу опречним и понекад контрадикторним изјавама, некад се чак дотакне и Новака Ђоковића, иако су дуго и успешно сарађивали. Као стручни консултант, Бекер има често задатак да… »
Мусети шокирао изјавом: Нисам предао Ђоковићу због повреде

Мусети шокирао изјавом: Нисам предао Ђоковићу због повреде

Вечерње новости 08.06.2021
Фото: АП Он је при резултату 2-2 и 0:4 прекинуо дуел и сви су били убеђени да је нека повреда у питању. Међутим, како 76. играч тврди – није. "Не, не, не. Нисам предао због повреде. Било је мало грчева и болова у доњим леђима… »
Мусети признао: Не, нисам предао Новаку због повреде...

Мусети признао: Не, нисам предао Новаку због повреде...

Моззарт спорт 08.06.2021
Млади Италијан помало шокирао тениску јавност. Сумња да се не ради о повреди јавила се одмах после меча. Млади Италијан Лоренцо Мусети одлучио је да преда меч осмине финала Новаку Ђоковићу у петом сету при резултату 2:2 и 4:0 за… »
"Мусетију је неко требало да: Каже..." Троицки за "Блиц" о Ђоковићу и Гаросу: "Веровао сам! Радујем се полуфиналу против…

"Мусетију је неко требало да: Каже..." Троицки за "Блиц" о Ђоковићу и Гаросу: "Веровао сам! Радујем се полуфиналу против…

Спортал блиц 08.06.2021
Да ли сте на 0:2 за Лоренца Мусетија помислила да ће да преокрене меч? Уколико сте обичан обожавалац тениса који бели спорт прати на нивоу „браво, Ноле, мајсторе”, сигурно сте се запитали да ли најбољи тенисер света може да се… »
Тениски свет је остао у шоку: Италијан открио због чега је Новаку предао меч – повреда није у питању!

Тениски свет је остао у шоку: Италијан открио због чега је Новаку предао меч – повреда није у питању!

Хот спорт 08.06.2021
Након изузетно тешког меча, најбољи тенисер света пласирао се у четвртфинале Ролан Гарос. Новак је после огромне драма успео да дође до новог тријумфа, након што му је италијански тенисер Лоренцо Мусети предао меч при резултату… »
Бекер љут: "к'о папричица"! Није бирао речи о скандалозном потезу Италијана, па "пљуснуо" и Новака! "Млади играчи то не…

Бекер љут: "к'о папричица"! Није бирао речи о скандалозном потезу Италијана, па "пљуснуо" и Новака! "Млади играчи то не…

Спортал блиц 08.06.2021
, бивши тренер , био је веома љут на Италијана јер је предао меч против најбољег играча света. Мусети је добио два сета, а онда је српски ас убацио у „пету брзину” и стигао до експресног преокрета са 6:1, 6:0 и 4:0, када је… »
Ко је Новаков следећи ривал? Забавља се с лепом Хрватицом, идол му Федерер, а за Бекера је он фаворит против Ђоковића!

Ко је Новаков следећи ривал? Забавља се с лепом Хрватицом, идол му Федерер, а за Бекера је он фаворит против Ђоковића!

Мондо 08.06.2021
Упознајте Матеа Беретинија, деветог тенисера света. Упознајте Матеа Беретинија, деветог тенисера света. Новак Ђоковић је савладао једног Италијана после много мука и два изгубљена сета, а сада ће после Лоренца Мусетија на Ролан… »
Ротенберг најавио пораз Новака, кукао због игре у 5 сетова

Ротенберг најавио пораз Новака, кукао због игре у 5 сетова

Нова 08.06.2021
Бен Ротенберг, не баш популаран међу навијачима Новака Ђоковића, није се прославио у коментарисању меча са Лоренцом Мусетијем. Ротенберг је у интервјуу за Нова.рс крајем фебруара описао однос са Новаком Ђоковићем и његовим… »
Непоштовање према Новаку! Италијан није смео да се повуче: Ђоковићев бивши тренер све шокирао - Ноле није фаворит!

Непоштовање према Новаку! Италијан није смео да се повуче: Ђоковићев бивши тренер све шокирао - Ноле није фаворит!

Мондо 08.06.2021
Понудио је своје разлоге за ову изјаву... Понудио је своје разлоге за ову изјаву... Новак Ђоковић је на маестралан начин успео да победи Лоренца Мусетија и пласира се четвртфинале Ролан Гароса, упркос чињеници да је изгубио прва… »
Музети шокирао свет, мораће да избаци бубице

Музети шокирао свет, мораће да избаци бубице

Спортске.нет 08.06.2021
Талентовани италијански тенисер Лоренцо Музети ипак није предао дуел против Новака Ђоковића због повреде, како је то деловало у први мах, већ је главни разлог била његова инфериорност у последња три сета. Музети је водио са 2:0… »
Млади Италијан шок-изјавом запањио тениски свет после меча са Новаком Ђоковићем: Не, не, не! Нисам предао због повреде!?

Млади Италијан шок-изјавом запањио тениски свет после меча са Новаком Ђоковићем: Не, не, не! Нисам предао због повреде!?

Спортал блиц 08.06.2021
се пласирао у четвртфинале Ролан Гароса . Новак се мучио у прва два сета, потом заиграо много боље и потпуно разбио Италијана у наредна три сета, допустивши му само један од 17 гемова. Када је тражио помоћ лекара, изгледало је… »
Скандал! Нисам предао Новаку због повреде, него нисам могао да освојим поен: Италијан дигао буру, побегао од Ђоковића!

Скандал! Нисам предао Новаку због повреде, него нисам могао да освојим поен: Италијан дигао буру, побегао од Ђоковића!

Мондо 08.06.2021
Мора да научи да се носи са поразом, у супротном никада неће моћи да буде велики као тренутно најбољи тенисер света. Мора да научи да се носи са поразом, у супротном никада неће моћи да буде велики као тренутно најбољи тенисер… »
Новак показао колики је цар: Ђоковић објавио карикатуру и нашалио се на свој рачун: Ја покушавајући да покријем терен данас…

Новак показао колики је цар: Ђоковић објавио карикатуру и нашалио се на свој рачун: Ја покушавајући да покријем терен данас…

Спортал блиц 07.06.2021
је данас обезбедио пласман у четвртфинале Ролан Гароса. Ривал му је био Лоренцо Мусети који је предао меч у моментима извесне Новакове победе, био је пети сет и 4:0 за Србина. Међутим, упркос доброј игри у другој половини меча… »

Вести дана »