Повезане вести

Вујачић играч сезоне у Партизану: Баш сам се изненадио

Вујачић играч сезоне у Партизану: Баш сам се изненадио

Нова 08.06.2021
Фудбалер Партизана Игор Вујачић изабран је у гласању навијача на друштвеним мрежама за играча сезоне међу црно-белима. „Искрено, баш сам се изненадио. Велики је притисак на свима нама и често нас навијачи кују у небеса и… »
Гробари га изабрали за најбољег играча Партизана, он пецка натха: Намерно сам га згазио, да видим како ће да ми врати!

Гробари га изабрали за најбољег играча Партизана, он пецка натха: Намерно сам га згазио, да видим како ће да ми врати!

Мондо 08.06.2021
Репрезентативац Црне Горе је изненађен наградом, а имао је занимљиву и поруку за свог саиграча. Репрезентативац Црне Горе је изненађен наградом, а имао је занимљиву и поруку за свог саиграча. Завршена је већ одавно сезона у… »
Вујачић: Изненађен сам што су ме изабрали за играча сезоне

Вујачић: Изненађен сам што су ме изабрали за играча сезоне

Моззарт спорт 08.06.2021
Штопер Партизана срећан због великог признања... Дефанзивац Партизана Игор Вујачић изабран је од стране навијача, гласањем на званичном Инстаграм профилу клуба, за најбољег играча у сезони 2020/2021. Он је за црно-беле… »
Велико признање: Вујачић изабран за најбољег играча Партизана!

Велико признање: Вујачић изабран за најбољег играча Партизана!

Хот спорт 08.06.2021
Игор Вујачић изабран је од стране навијача Партизана, гласањем на званичном Инстаграм профилу клуба, за најбољег играча у сезони 2020/2021. За црно-беле забележио је укупно 26 наступа у Линглонг Тире Супер лиги Србије и Купу… »
Вујачић "прозвао" Натха, црно-бели тандем имао жесток дуел

Вујачић "прозвао" Натха, црно-бели тандем имао жесток дуел

Спортске.нет 08.06.2021
Двојица најбољих фудбалера Партизана претходне сезоне Бибрас Натхо и Игор Вујачић имали су необичан дуел у пријатељском мечу између Црне Горе и Израела, где је дефанзивац црно-белих намерно нагазио искусног везисту. Недуго… »
Вујачић захвалан навијачима: "Једва чекам да видим како ће ми Натхо вратити"

Вујачић захвалан навијачима: "Једва чекам да видим како ће ми Натхо вратити"

Вечерње новости 08.06.2021
Фото: М.Вукадиновић За црно-беле забележио је укупно 26 наступа у Линглонг Тире Супер лиги Србије и Купу Србије, уз чак пет постигнутих голова. После утакмице са репрезентацијом Израела, у којој је Црна Гора поражена резултатом… »

Вести дана »