Povezane vesti
Tara se vraća u zadrugu?! Simova ulazi da bi izbegla kaznu od 50.000 €, a za Ša ima poseban plan, šok obrt!
Kurir 08.06.2021
Tara Simov otkrila je da planira da oprosti ljubavniku Nenadu Aleksiću Ša i da nakon rijalitija nastave život zajedno. "Sa Nenadom ću započeti novi život! Anja mi je prenela poruke od Ša, znam da me voli i da želi da ga sačekam kada bude izlazio… »
Tara Simov se vraća u zadrugu: Šok obrt! Ima i poseban plan za Nenada Aleksića Ša
Blic 08.06.2021
Diskvalifikovana učesnica "Zadruge", Tara Simov otkrila je da planira život sa reperom Nenadom Aleksićem Ša nakon što on izađe iz rijalitija i da je dolazak njegove bivše devojke na velepno imanje u Šimanovicma, Jelena Batos, nije poremetio, pa ni to što… »
Vesti dana »
Blokiran Dekanat Filozofskog fakulteta, traži se da Uprava zaštiti profesorku Kleut
Moj Novi Sad pre 28 minutajoš 17 povezanih
Na renoviranoj pruzi od 700 miliona evra u Španiji stradalo najmanje 39 osoba
B92 pre 3 minutajoš 65 povezanih
„Pošto nisam dobio Nobelovu nagradu, ne moram više da mislim o miru“: Tramp poručio Evropljanima da je vreme da vrate Americi uslugu prepuštanjem Grenlanda
Nedeljnik pre 13 minutajoš 67 povezanih
Crna nedelja na putevima: sedam osoba poginulo, policija apeluje na poseban oprez zbog početka škole
Valjevska posla pre 3 satajoš 31 povezana