Povezane vesti
Jasmina Pilović, stanovnica Grbavice: Očajnički su nam neophodne pozitivne promene, mesne zajednice su početak
Moj Novi Sad 08.06.2021
Većina vas se sigurno zapitala čime je ova osoba zavredila da nešto razmatra na našem portalu. To je potpuno legitiman i novosadski stav, ali nije razumljiv, niti opravdan jer današnja sagovornica je tu upravo zbog vas. Na prvom mestu, ona je slobodoumna… »
Nataša Janković, stanovnica Telepa: Vlast sve gleda kroz novac, mora da se čuje glas komšija
Moj Novi Sad 08.06.2021
Većina vas se sigurno zapitala čime je ova osoba zavredila da nešto razmatra na našem portalu. To je potpuno legitiman i novosadski stav, ali nije razumljiv, niti opravdan jer današnja sagovornica je tu upravo zbog vas. Na prvom mestu, ona je slobodoumna… »
Vesti dana »
Izrael pozvao na hitnu evakuaciju drevnog grada! Tramp poručio: "Rekao sam Bibiju da pazi šta radi jer bi brzo mogao da ostane sam protiv Irana"
Kurir pre 4 satijoš 46 povezanih
Voda u Čačku, Gornjem Milanovcu i Lučanima ponovo ispravna za piće nakon 15 dana zabrane
Naslovi.ai pre 3 satajoš 29 povezanih
Podvodni zemljotres magnitude 6,1 pogodio zapad Kube, osetio se i na Floridi
N1 Info pre 5 satijoš 72 povezane
"Imamo priliku da stvorimo destinaciju svetske klase": Kompanija povezana sa Kušnerom ne najavljuje odustajanje od projekta u Albaniji
Insajder pre 5 satijoš 20 povezanih