Повезане вести

Дарко Младић: Мој отац поручио народу да чувају Републику Српску и да он није битан

Дарко Младић: Мој отац поручио народу да чувају Републику Српску и да он није битан

РТВ 08.06.2021
ХАГ - Генерал Ратко Младић поручио је народу Српске да чува своју Републику и додао да је то најважније, рекао је његов син Дарко Младић, након сусрета са оцем. "Зна Ратко шта народ мисли о њему. Поручује да се чува Република… »
Син Ратка Младића: Мој отац није имао шансу на суђењу

Син Ратка Младића: Мој отац није имао шансу на суђењу

Нова 08.06.2021
Дарко Младић, син Ратка Младића (78) коме је данас правоснажно потврђена пресуда на доживотни затвор због злочина у БиХ, изјавио је да његов отац "није имао шансу ни на почетку, ни на крају суђења". „Нажалост, ‘путујући циркус’… »
Дарко Младић након пресуде свом оцу: Хвала судији Нијамбе што је имала храбрости

Дарко Младић након пресуде свом оцу: Хвала судији Нијамбе што је имала храбрости

Блиц 08.06.2021
Дарко Младић, син Ратка Младића, изјавио је након што је суд у Хагу другостепеном пресудом осудио његовог оца на доживотну робију да се „путујући циркус завршио онако како је почео“. Он је за РТРС рекао да иде да се види с оцем… »
Реакција Дарка Младића на пресуду генералу: Ово није било фер суђење, ово је путујући циркус

Реакција Дарка Младића на пресуду генералу: Ово није било фер суђење, ово је путујући циркус

Курир 08.06.2021
"Ја сам видео њега само на преносу, сада идем у притворску јединицу, бићемо сат времена заједно. Ово је путујући циркус, Младић није имао фер суђење. Ово је правни монструм који је 30 година трошио ресурсе и судио против… »
Овај путујући циркус се завршио: Огласио се Дарко Младић након изрицања пресуде генералу

Овај путујући циркус се завршио: Огласио се Дарко Младић након изрицања пресуде генералу

Вечерње новости 08.06.2021
Фото: В. Н. - Ја сам га видео само на преносу на телевизору, видећу се сада са њим у притворској јединици, тамо ћемо бити један сат заједно - казао је Младић, и додао: - Овај путујући циркус је завршио како је и почео, генерал… »

Вести дана »