Povezane vesti
Pašinjan nudi sina za zarobljenike: Da li to stvarno misli ili je politički trik?
Pravda 09.06.2021
Premijer Jermenije Nikol Pašinjan izjavio je pred svojim pristalicama u gradu Aparanu da je spreman da ponudi svoga sina u zamenu za jermenske zarobljnike koje drži Azerbejdžan. "Zvanično sam rekao predsedniku Azerbejdžana Ilhamu Alijevu da predlažem da… »
Premijer Jermenije nudi sina za razmenu zarobljenika
Nova 09.06.2021
Premijer Jermenije Nikol Pašinjan izjavio je danas pred svojim pristalicama u gradu Aparanu da je spreman da ponudi svoga sina u zamenu za jermenske zarobljnike koje drži Azerbejdžan. „Zvanično sam rekao predsedniku Azerbejdžana Ilhamu Alijevu da… »
Odgovor političkom rivalu: Jermenski premijer nudi sina za razmenu zarobljenika
Večernje novosti 09.06.2021
Foto: EPA - Zvanično sam rekao predsedniku Azerbejdžana Ilhamu Alijevu da predlažem da predam svoga sina u zamenu za sve jermenske zarobljenike - izjavio je Pašanijan i pozvao svoje političke rivale na predstojećim izborima da učine to isto, prenosi TAS… »
Vesti dana »
Studentska akcija (Ne)bojte se i dalje smo tu, počela tišinom ispred beogradskog Pravnog fakulteta
Beta pre 1 satjoš 12 povezanih
(VIDEO/FOTO) Evakuacija putnika s kruzera Hondius: Španski državljani iskrcani prvi
N1 Info pre 1 satjoš 74 povezane
Srbija traži ispunjavanje obaveza ili kompenzaciju: Gde je zapelo u pregovorima Vlade Srbije i MOL-a o NIS-u
Nova pre 25 minutajoš 16 povezanih
Vremenska prognoza za Srbiju za 5 dana: U Srbiju stiže nevreme sa gradom, grmljavinom i pljuskovima - najkritičniji je ovaj datum
Pravda pre 45 minutajoš 15 povezanih