Повезане вести

Добила стан од 100.000 евра, близу воде и цркве: Јована Јеремић открила детаље - све сам нормалнија и скромнија!

Добила стан од 100.000 евра, близу воде и цркве: Јована Јеремић открила детаље - све сам нормалнија и скромнија!

Мондо 09.06.2021
Јована Јеремић још не открива на којој телевизији ће радити. Јована Јеремић још не открива на којој телевизији ће радити. Водитељка Јована Јеремић после отказа на телевизији "Хепи" на којој је била запослена десет година, добила… »
Јована Јеремић купила стан од трансфера на другу телевизију

Јована Јеремић купила стан од трансфера на другу телевизију

Нова 09.06.2021
Водитељка Јована Јеремић је након десет година дала отказ на ТВ Хепи, а како је изјавила, од трансфера на другу телевизију, чије име још не жели да открије, решила је стамбено питање. Како је изјавила за „Блиц“, све њене жеље… »
Од цифре ће вам се завртети: Јована Јеремић добила стан од 45 квадрата: "Близу воде и цркве је"

Од цифре ће вам се завртети: Јована Јеремић добила стан од 45 квадрата: "Близу воде и цркве је"

Блиц 09.06.2021
Водитељка Јована Јеремић привукла је велику пажњу јавности, када је након десет година дала отказ на телевизији Хепи. Она је сада добила стан од трансфера на једну популарну телевизију, за коју још није жели да открије име… »
Добила сам стан, решила сам кров над главом! Јована Јеремић проговорила о понуди - открила када се усељава!

Добила сам стан, решила сам кров над главом! Јована Јеремић проговорила о понуди - открила када се усељава!

Мондо 09.06.2021
Водитељка потврдила гласине. Водитељка потврдила гласине. Водитељка Јована Јеремић недавно је дала отказ на телевизији "Хепи" на којој је била запослена десет година, а спекулисало се да јој је у оквиру једне понуде чак… »
"Добила сам стан, решила сам стамбено питање": Јована Јеремић проговорила о некретнини: "Ово је за моју ћерку Леу"

"Добила сам стан, решила сам стамбено питање": Јована Јеремић проговорила о некретнини: "Ово је за моју ћерку Леу"

Блиц 09.06.2021
Водитељка Јована Јеремић привукла је велику пажњу јавности, када је након десет година дала отказ на телевизији Хепи. Тврди да је захваљујући трансферу решила себи кров над главом, али није хтела да открива локацију на којој… »
Добила сам стан, решила сам стамбено питање! Јована Јеремић проговорила о некретнини: Ово је за моју ћерку Леу да се не мучи…

Добила сам стан, решила сам стамбено питање! Јована Јеремић проговорила о некретнини: Ово је за моју ћерку Леу да се не мучи…

Курир 09.06.2021
Водитељка Јована Јеремић недавно је дала отказ на телевизији Хепи где је радила десетак година, али још увек није открила ново радно место. Дуго се спекулише где ће Јована наставити своју водитељску каријеру, а сада је признала… »

Вести дана »