Povezane vesti
Zapalio se autobus u Beogradu, nema povređenih
Nova 09.06.2021
Autobus gradskog prevoza koji saobraća na liniji 16 zapalio se danas u Bulevaru Despota Stefana, potvrđeno je Tanjugu u Gradskom saobraćajnom preduzeću (GSP). Kako javlja Tanjugov reporter sa terena na licu mesta su vatrogasne ekipe i policija. U ovom… »
Zapaljen autobus u bulevaru despota Stefana: Vatra je zahvatila je vozilo na liniji 16
Večernje novosti 09.06.2021
Foto: Printskrin/ moj_beo_grad Kako javljaju reporteri sa terena na licu mesta su vatrogasne ekipe i policija. U ovom incidentu nema povređenih, kako su naveli u GSP-u, a ustanovljena je za sad manja materijalna šteta, odnosno zapaljen je motorni prostor.… »
Zapaljen gradski autobus na liniji 16, na terenu su policija i vatrogasci
Telegraf 09.06.2021
Nema povređenih. Autobus gradskog prevoza koji saobraća na liniji 16 zapalio se danas u Bulevaru Despota Stefana, potvrđeno je Tanjugu u Gradskom saobraćajnom preduzeću (GSP). Kako javlja Tanjugov reporter sa terena na licu mesta su vatrogasne ekipe i… »
Vesti dana »

Dodik najavio referendum: „Ostajem u Srpskoj i na funkciji, o meni odlučuje narod“
Nova pre 41 minutajoš 50 povezanih

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 32 minutajoš 31 povezana

Još jedna poruka Dodika: Ponovo se oglasio nakon što mu je oduzet mandat! - "Zakleo sam se da ću..."
Kurir pre 41 minutajoš 104 povezane

Vremenska prognoza za Srbiju 6. i 7. avgust 2025: upozorenje na grad i lokalne pljuskove uz toplotni talas
Naslovi.ai pre 2 satajoš 34 povezane