Povezane vesti
"Kolege i prijatelji su mi radili iza leđa": Šok priznanje Miloša Bikovića - To je bolest!
Blic 09.06.2021
Glumac Miloš Biković, koji važi za jednog od najpopularnijih i najuspešnijih glumaca ovde i u Rusiji, otkrio je da se u poslu susretao da spletkarenjem, ali i da li je osetio zavist od strane njegovih kolega. - Naravno da jesam, od kolega, prijatelja… »
Biković: Kolege i prijatelji su mi zavideli i spletkarili
Nova 09.06.2021
Miloš Biković, srpski glumac koji je veliku popularnost stekao i u Rusiji, u intervjuu koji je dao za magazin Story između ostalog je istakao da se tokom karijere više puta susretao sa zavišću i spletkarenjem od strane kolega, ali i prijatelja. Takođe… »
Vesti dana »

Uživo elita 8: Finale Stefan Karić došao do visoke pozicije! Pejinoj mami Zlati nije dobro: "Tresem se", direktno se obratila Eni: "granice nemaš" (foto/video)
Blic pre 12 minutajoš 22 povezane

Ena zbog zlatinih reči zajecala na sav glas! Obratila joj se Jovanova majka, ona se slomila na komade: Ja sam žena koja prašta!
Kurir pre 12 minutajoš 12 povezanih

Niko nije video! Evo ko je došao da sačeka Gastoza: Krije se od kamera sve vreme, sada uhvaćena u Šimanovcima
Telegraf pre 3 satajoš 5 povezanih

"Tražiću DNK da bih dokazao mami da je Dete moje" Munjez otkrio planove nakon Elite: Njoj mora da se dodvorim
Kurir pre 1 satjoš 4 povezane