Povezane vesti
Trump: Trebao sam zabraniti Facebook
Al Jazeera 09.06.2021
Bivši američki predsjednik pohavalio je nigerijsku vladu zbog zabrane rada platforme Twitter u toj zemlji nakon što je nalog predsjednika izbrisan zbog kršenja pravila. Bivši američki predsjednik Donald Trump izjavio je da je trebao zabraniti Facebook… »
"Zakerberg mi se ulizivao": Tramp besan nakon zabrane na Fejsbuku: Ko su oni da diktiraju dobro i zlo kada su i sami zli?
Blic 09.06.2021
Bivši američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je trebalo da zabrani Fejsbuk dok je bio predsednik, ali da ga je direktor kompanije Mark Zakerberg stalno zvao, dolazio na večere u Belu kuću i tom prilikom mu govorio koliko je veličanstven. Nalozi… »
Tramp: Trebalo je da zabranim Fejsbuk dok sam bio predsednik
Nova 09.06.2021
Bivši američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je trebalo da zabrani Fejsbuk dok je bio predsednik, ali da ga je direktor kompanije Mark Zakerberg stalno zvao, dolazio na večere u Belu kuću i tom prilikom mu govorio koliko je veličanstven. Nalozi… »
Vesti dana »
Pao sportski avion kod Subotice: Jedan muškarac poginuo, drugi prevezen u bolnicu
Beta pre 6 minutajoš 41 povezana
Dijana Hrka primila infuziju u bolnici, ne odustaje od štrajka glađu
BBC News pre 36 minutajoš 48 povezanih
Delimično usvojen zahtev tužilaštva – Štimcu zabranjena poseta svim skupovima
RTS pre 4 satijoš 22 povezane
Fiskalni savet: Nepoznati uzroci poskupljenja EXPO i drugih velikih projekata za skoro 100 milijardi dinara
N1 Info pre 2 satajoš 19 povezanih
Momiroviću i Vesiću produžen kućni pritvor, kao i za još sedmoro okrivljenih
Radio 021 pre 1 satjoš 27 povezanih