Повезане вести

„Орлови“ од 12.25 играју против Јапана: Пренос на ТВ Нова С

„Орлови“ од 12.25 играју против Јапана: Пренос на ТВ Нова С

Н1 Инфо 10.06.2021
Фудбалска репрезентација Србије у петак од 12 часова и 25 минута по средњоевропском времену игра другу утакмицу на Кирин купу у Јапану, а ривал изабраницима Драгана Стојковића биће домаћа селекција. Директан пренос дуела моћи… »
Почиње ЕУРО, а Србија у Јапану са 18 играча: Пикси на мукама, изводи тим који никада није играо заједно!

Почиње ЕУРО, а Србија у Јапану са 18 играча: Пикси на мукама, изводи тим који никада није играо заједно!

Мондо 10.06.2021
Нови проблеми за селектора. Нови проблеми за селектора. У дану када почиње ЕУРО 2020, фудбалска репрезентација Србије играће пријатељску утакмицу са Јапаном у оквиру Кирин купа (петак, 12.25). "Орлови" су отпутовали на азијску… »
Орлови спремни за дуел са Јапаном: Пикси прети голом са клупе

Орлови спремни за дуел са Јапаном: Пикси прети голом са клупе

Моззарт спорт 10.06.2021
Селектор Србије расположен пред утакмицу против домаћина. Репрезентација Србије ће сутра од 12.25 часова одиграти другу контролну утакмицу у оквиру гостовања у Јапану, а уочи дуела са домаћином о очекивањима су говорили… »
Пикси емотивно о својој ‘другој земљи’: Селектор Орлова пред меч са Јапаном – ‘То је земља која ме воли, као и ја њу’…

Пикси емотивно о својој ‘другој земљи’: Селектор Орлова пред меч са Јапаном – ‘То је земља која ме воли, као и ја њу’…

Хот спорт 10.06.2021
Репрезентација Србије у петак, 11. јуна игра меч Кирин купа са Јапаном. Дан пре меча на видео-конференцији били су селектор Драган Стојковић и један од капитена Стефан Митровић, који је и први одговарао на питања, а уводно се… »
Пикси се сетио поруке НАТО пакту из Јапана 1999. године

Пикси се сетио поруке НАТО пакту из Јапана 1999. године

Нова 10.06.2021
После дана одмора који су имали након ремија са Јамајком, фудбалери Србије одрадили су тренинг на стадиону у Кобеу, истом оном на коме је селектор Драган Стојковић 1999. године послао јасну поруку шта мисли о НАТО бомбардовању… »
Пикси открио - овде сам рекао стоп НАТО пакту: Гађали су Србију, а из мајстора је тада покуљао сав бес! (видео)

Пикси открио - овде сам рекао стоп НАТО пакту: Гађали су Србију, а из мајстора је тада покуљао сав бес! (видео)

Мондо 10.06.2021
Драган Стојковић се у Јапану присетио меча после кога је сав бес покуљао из њега. Драган Стојковић се у Јапану присетио меча после кога је сав бес покуљао из њега. Репрезентација Србије је у Јапану, где у петак од 12:25 игра… »
Стојковићево сећање на поруку против НАТО

Стојковићево сећање на поруку против НАТО

Спортски журнал 10.06.2021
Драган Стојковић, селектор репрезентације Србије, после дана одмора извео је јуче изабранике на терен. Орлови су тренирали на стадиону у Кобеу, са којег је 1999. Пикси, тада као најбољи играч Нагоје, послао поруку против НАТО… »
Пиксијево "стоп" за НАТО: Селектор се у Јапану присетио свог геста из 1999. године (фото)

Пиксијево "стоп" за НАТО: Селектор се у Јапану присетио свог геста из 1999. године (фото)

Вечерње новости 09.06.2021
ФОТО: ФСС "Орлови" су се из Мики Ситија преселили у Кобе где ће у петак од 12.25 одмерити снаге са домаћом селекцијом. Али, долазак у Кобе био је идеална прилика да се Пикси присети једног детаља из 1999. године док је носио… »

Вести дана »