Повезане вести

“Погинуо ми бивши муж ја сам удовица јавите ми се”: Крагујевчанка пар дана пре него је насрнула ножем на бившег мужа објавила…

“Погинуо ми бивши муж ја сам удовица јавите ми се”: Крагујевчанка пар дана пре него је насрнула ножем на бившег мужа објавила…

ИнфоКГ 10.06.2021
Ухапшена педесетједногодишња Јулијана Р. која је јуче у преподневним часовина ножем насрнула на бившег мужа четрдесетседмогодишњег Ивицу и убола га у руку, пар дана пре тог чина објавила је бизарну поруку са фотографијама на… »
Жена која је ножем избола бившег мужа оставила бизарну поруку на Фејсу: „Погин’о ми бивши муж, ја сам удовица“ (ФОТО)…

Жена која је ножем избола бившег мужа оставила бизарну поруку на Фејсу: „Погин’о ми бивши муж, ја сам удовица“ (ФОТО)…

Глас Шумадије 10.06.2021
Ј. Р. (51) која је јуче ухапшена под сумњом да је извршила кривично дело породичног насиља, када је избола бившег мужа И.Р. (47), неколико дана пре инцидента, објавила је, у најмању руку, бизарну поруку. Жена је на свом… »
Три дана пре него што је избола мужа у Крагујевцу објавила бизарну поруку: Удовица сам. Јавите ми се

Три дана пре него што је избола мужа у Крагујевцу објавила бизарну поруку: Удовица сам. Јавите ми се

Телеграф 10.06.2021
Како су комшије пара испричале, они су се често свађали. Три дана пре него што је, како се сумња, ножем напала бившег мужа Ивицу Р. (48) из насеља Баљковац код Крагујевца, Ј.Р. (51) је на Фејсбуку објавила да је удовица. Жена… »

Вести дана »