Povezane vesti
Ameri misle da smo svi iz istog sela: Iskreno priznanje Miličića - Ja zatvorio vrata svima, Jokić ih otvorio!
Mondo 10.06.2021
"Lošim odnosom i katastrofalnim ponašanjem sam zatvorio put igračima sa ovih prostora". "Lošim odnosom i katastrofalnim ponašanjem sam zatvorio put igračima sa ovih prostora". Nikola Jokić je kao 41. pik stigao u NBA ligu i uspeo je da osvoji MVP… »
"Oni će želeti da odmara, ali njegova je poslednja!" Darko Miličić hvali Jokića na "sva usta" i iskreno poručuje: Amerikanci…
Sportal blic 10.06.2021
Nekadašnji srpski košarkaš govorio je o , MVP nagradi, ali i mogućnosti da on igra za reprezentaciju na Olimpijskim igrama. Svima je poznato da je Džoker postao najbolji ove sezone, a to nije prošlo nezapaženo ni u srpskim medijima koji samo o njemu… »
On je imao sve i nije uspeo: Jokiću je mnogo toga falilo, a gde je sada! Miličić o najboljem u NBA
Večernje novosti 10.06.2021
Foto: EPA U NBA ligi, međutim, nije uspeo, na onaj način kako su od njega očekivali. Osvojio je prsten sa Detroitom, ali nije imao uticaj na igru šampionskog tima. A najbolji igrač današnjice Nikola Jokić je imao skroz drugačiji put od Miličića. Stigao… »
Vesti dana »

Orkanska košava u Srbiji! Jugoistočni vetar u ovom gradu ima udare od čak 108 km/h, evo kada slabi
Telegraf pre 32 minutajoš 54 povezane

NBS zadržala kamatnu stopu na istom nivou od 5,75 odsto: Očekuje se usporavanje inflacije u septembru
N1 Info pre 37 minutajoš 18 povezanih

Ko je Čarli Kirk, ubijeni ljubitelj Trampa, šta kaže šef Bele kuće i kuda ide Amerika
BBC News pre 58 minutajoš 114 povezane

Uživo Zelenski napao ''Rusi namerno dronovima ušli u Poljsku''! Oglasila se Moskva
Alo pre 1 satjoš 19 povezanih