Povezane vesti

„Možda Aleksandar Vulin otkrije ko je vlasnik kantrimena“

„Možda Aleksandar Vulin otkrije ko je vlasnik kantrimena“

Nova 10.06.2021
Bojan Jovanović, otac Luke Jovanovića, koji je pre sedam godina nastradao u saobraćajnoj nesreći na Brankovom mostu u Beogradu, kaže za Nova.rs da se nada da će se, nakon smena u vrhu srpske policije, saznati ko je vlasnik "kantrimena" kojim je… »
Ne znam zašto je došla kod nas i što je sanjala mog sina: Šta je Lukin otac rekao o susretu njegove žene i snežane Divac

Ne znam zašto je došla kod nas i što je sanjala mog sina: Šta je Lukin otac rekao o susretu njegove žene i snežane Divac

Mondo 10.06.2021
Izjava oca nastradalog Luke ukazuje na to da se nešto ne slaže. Izjava oca nastradalog Luke ukazuje na to da se nešto ne slaže. Snežana Divac je u prvoj javnoj ispovesti medijima navela da je iz novina saznala da je dovode u vezu sa tom nesrećom i… »
Supruga Vlada Divca prvi put o aferi „kantrimen“: Majstorski urađen spin

Supruga Vlada Divca prvi put o aferi „kantrimen“: Majstorski urađen spin

N1 Info 10.06.2021
Ana Divac, supruga košarkaša Vlada Divca, u ekskluzivnoj ispovesti za Nedeljnik, po prvi put je govorila o aferi "kantrimen", odnosno pogibiji Luke Jovanovića na Brankovom mostu u Beogradu, a sa kojom su je svojevremeno povezivali. Ona u razgovoru za… »
Ana Divac prvi put o aferi "kantrimen": Jedina istina u celoj priči je da su ta kola nestala, da ih kamera nije snimila i da…

Ana Divac prvi put o aferi "kantrimen": Jedina istina u celoj priči je da su ta kola nestala, da ih kamera nije snimila i da…

Blic 10.06.2021
Supruga Vlada Divca, Ana Divac koju su mnogo puta dovodili u vezu sa aferom "kantrimen" u ispovesti za " Nedeljnik" rekla je da je iz medija saznala da je dovode u vezu sa tom nesreću i da je u trenutku kada se ona dogodila bila u Dominikanskoj… »
Divčeva žena prvi put otvoreno o „aferi kantrimen“

Divčeva žena prvi put otvoreno o „aferi kantrimen“

Nova 10.06.2021
Ana Divac, supruga proslavljenog košarkaša Vlada Divca, u ekskluzivnoj ispovesti za Nedeljnik, po prvi put je govorila o aferi "kantrimen", odnosno pogibiji Luke Jovanovića na Brankovom mostu u Beogradu, a sa kojom su je svojevremeno povezivali… »
Snežana Divac prvi put o kantrimenu i susretu sa lukinom maćehom: Policija mi je dolazila da proveri auto, ovo je istina

Snežana Divac prvi put o kantrimenu i susretu sa lukinom maćehom: Policija mi je dolazila da proveri auto, ovo je istina

Mondo 10.06.2021
Supruga Vlada Divca, Snežana Divac koju su mediji dovodili u vezu sa nesrećom na Brankovom mostu koja se dogodila u junu 2014. godine prvi put se oglasila. Supruga Vlada Divca, Snežana Divac koju su mediji dovodili u vezu sa nesrećom na Brankovom… »

Vesti dana »