Povezane vesti

U Kragujevcu sedam novoobolelih i jedan u Aranđelovcu

Glas Šumadije pre 3 dana
Prema podacima Instituta za javno zdravlje Kragujevac, do večeras (četvrtak, 10. jun 2021. godine) do 20 sati (PCR metodom i Antigenskim testovima) uzorkovano je 391 građan Šuamdijskog okruga od čega je pozitivno njih osmoro a u sam Kragujevcu je… »

Posle dužeg vremena bez novih prijema u leskovačkoj Kovid bolnici

Jugmedia pre 3 dana
Prema poslednjim podacima u Kovid bolnici Leskovac nije bilo nijednog novog prijema pacijenata obolelih od korona virusa, nije bilo smrtnih ishoda, a otpušten je jedan pacijent. Ukupno je hospitalizovano 10 pacijenata od kojih su troje na kiseoniku… »

U Kragujevcu i Aranđelovcu novi slučajevi kovida 19

RTK pre 3 dana
Prema podacima Instituta za javno zdravlje za 10. jun do 20 časova, od 391 novouzorkovanog brisa, pozitivnih je 8, što je 2,05% u odnosu na broj obrađenih briseva. U Kragujevcu je kovidom 19 inficirano 7 osoba, Aranđelovcu 1, dok u ostalim opštinama… »

U Vranju šest, u Vladičinom Hanu jedan novozaražen korona virusom

Jug press pre 3 dana
VRANJE-VLADIČIN HAN Na korona virus u Pčinjskom okrugu je sedam pozitivnih. To je rezultat analize 160 uzoraka građana, poslednji su zvanični podaci Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju. Sa teritorije Grada Vranja je šest novoinficiranih… »

Još 7 novozaraženih Kragujevčana

Veliki park pre 3 dana
Na osnovu 391 uzorka obrađenog u laboratoriji „Kraguj“ Instituta za javno zdravlje u Kragujevcu i Antigenskim testovima Domova zdravlja u Šumadiji, još 8 osoba je zaraženo virusom covid-19. Od tog broja iz Kragujevca je 7 i Aranđelovca 1. U… »

U Kragujevcu 7 novozaraženih, 1 u Aranđelovcu

Glas Šumadije pre 3 dana
U Šumadiji je danas ( 10.06. ) registrovano 8 slučaja zaraze koronavirusom, od testiranih 391. Odnosno 2,05 odsto u odnosu na broj testiranih. Broj novozaraženih, raspoređno po opštinama: Kragujevac: 7 Aranđelovac: 1 Od početka epidemije u… »

Bez preminulih u kovid bolnicama u Nišu, Leskovcu i Vranju

Južne vesti pre 3 dana
U poslednja 24 sata, prema podacima Ministarstva zdravlja, od posledica virusa korona preminulo je 7 ljudi u Srbiji, a u kovid bolnicama u Nišu, Vranju i Leskovcu nije zabeležen nijedan slučaj, dok je u Kruševcu preminuo jedan pacijent. Od juče do… »

U Crnoj Gori 23 novooboljela, bez preminulih

Slobodna Evropa pre 4 dana
U Crnoj Gori u poslednja 24 sata registrovana su 23 slučaja infekcije virusom korona a preminulih nije bilo, saopšteno je iz Instituta za javno zdravlje. Prijavljen je oporavak kod 52 pacijenta, čime ukupan broj trenutno aktivnih slučajeva iznosi 491… »

Još jedna novozaražena osoba u Zaječaru

Glas Zaječara pre 4 dana
Na osnovu 82 novoobrađena PCR i Ag uzorka , u poslednja 24 h, na teritoriji grada Zaječara imamo jednu (1) covid-19 pozitivnu osobu ( 1,2% od broja testiranih). Ova, novoinficirana, osoba je muškog pola, starosti 70 godina. Na četiri (4) kontrolna… »

Kragujevac i dalje jednocifren

Kragujevačke pre 4 dana
Nastavlja se trend pada broja novozaraženih koronavirusom u Šumadiji. Prema podacima Instituta za javno zdravlje Kragujevac sinoć do 20 sati je u Šumadijskom okrugu obrađeno 450 uzoraka i registrovano šest novih slučajeva koronavirusa, od čega… »

U Jablaničkom okrugu jedan zaražen od korone, u Vranju – 7

Jugmedia pre 4 dana
Samo jedna osoba pozitivna je na korona virus u Jablaničkom okrugu u poslednja 24 sata, a od 147 testiranih u Zavodu za javno zdravlje, saopšteno je danas. Reč je osobi iz Medveđe, koja je u radnom odnosu. Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za… »

U kovid bolnici u Vranju još sedam pacijenata na kiseoniku

OK radio pre 4 dana
U kovid ambulanti ATD tokom jučerašnjeg dana obavljeno je 46 pregleda, od čega 27 prvih. Uzorkovana je krv kod 35 pacijenata i sačinjeno 18 RTG pluća. Urađeno je 7 PCR i 35 antigenskih testova, od kojih je 5 pozitivno na koronavirus. U kovid bolnici… »

Četiri nova slučaja korone u Kragujevcu

Ritam grada Kg pre 4 dana
Juče je u Šumadijskom okrugu obrađeno 450 uzoraka i registrovano šest novih slučajeva koronavirusa, od čega četiri u Kragujevcu i dva u Kniću. U kućnoj izolaciji trenutno se nalazi 299 Kragujevčana. U UKC Kragujevac hospitalizovano je 18… »

Koronom zaraženo još četvoro Kragujevčana

InfoKG pre 4 dana
Na teritoriji grada Kragujevca registrovana su četiri nova slučaja zaraze Korona virusom, pokazuju poslednji podaci ovdašnjeg Instituta za javno zdravlje. U kragujevačkom Univerzitetskom kliničkom centru, prema jučerašnjim podacima do 8 sati… »

Novi slučajevi zaraze u Kragujevcu i Kniću

iKragujevac pre 4 dana
Prema podacima Instituta za javno zdravlje za 9. jun do 20 časova, od 450 novouzorkovanih briseva, pozitivnih je 6, što je 1,33% u odnosu na broj obrađenih briseva. U Kragujevcu su kovidom 19 inficirane 4 osobe, Kniću 2, dok u ostalim opštinama nije… »

Austrija, po prvi put posle devet meseci, bez preminulih od korona virusa

Telegraf pre 4 dana
U bolnicama se nastavlja trend smanjenja kovid pacijenata kojih trenutno ima 376, od kojih 124 na intenzivnoj nezi. Po prvi put posle skoro devet meseci u Austriji nije zabeležen niti jedan preminuli zaražen korona virusom. U protekla 24 sata nije… »

U Valjevu drugi dan za redom bez novopozitivnih

Patak online pre 4 dana
VALJEVO- Posle dužeg vremena u Valjevu drugi dan za redom nije zabeležen nijedan slučaj korona virusa, dok od opština Kolubarskog okruga jedino Ub ima četvoro novopozitivnih, pokazuju podaci Zavoda za javno zdravlje. Na bolničkom lečenju u Opštoj… »

Još 4 novozaraženih Kragujevčana

Veliki park pre 4 dana
Na osnovu 450 uzoraka obrađenih u laboratoriji „Kraguj“ Instituta za javno zdravlje u Kragujevcu i Antigenskim testovima Domova zdravlja Šumadijskog okruga, još 6 osoba je zaraženo virusom covid-19. Od tog broja iz Kragujevca je 4 i Knića 2. U… »

Vesti dana »