Povezane vesti
FOTO: Deset fotografija koje su obeležile 10. jun
Radio 021 10.06.2021
Ovo su neke od fotografija događaja u svetu i kod nas koje su obeležile ovaj četvrtak, 10. jun. Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović, zajedno sa članovima kabineta i zaposlenima u Ministarstvu, učestvovala je… »
Zaposleni u Ministarstvu rudarstva i energetike dobrovoljno dali krv
Novi magazin 10.06.2021
Ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović danas se zajedno sa članovima kabineta i zaposlenima u Ministarstvu priključila akciji dobrovoljnog davanja krvi. "Кao što smo u pandemiji brinuli jedni o drugima odgovornim ponašanjem i vakcinacijom… »
Ministarka Mihajlović i njeni saradnici dali krv
Nova 10.06.2021
Ministarka rudarstva i energetike Srbije Zorana Mihajlović, zajedno sa članovima kabineta i zaposlenima u Ministarstvu, priključila se danas akciji dobrovoljnog davanja krvi. „Kao što smo u pandemiji brinuli jedni o drugima odgovornim ponašanjem i… »
Vesti dana »

Održan protest u Sremskoj Mitrovici „Jesen stiže huljo moja“: „Ovo je bio SNS grad, sada se to menja“
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

"Samo da nas ne razdvoje": Surova sudbina troje dece iz Prijepolja: Ostali bez majke i oca, brat se sada bori samo za jedno (foto)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Uživo Novak Đoković - Lerner Tijen: Amerikanac zapretio, Srbin završio na podu
Mondo pre 58 minutajoš 6 povezanih

Aplikacija za bezbedan dejting koja to nije: ‘Delili su moju adresu i ponižavali me’
Danas pre 7 satijoš 1 povezana