Povezane vesti

Blamaža - Zar je toliko teško izgovoriti ime Nikole Jokića?!

Sportske.net 10.06.2021
Srpski reprezentativac Nikola Jokić je novi MVP najjače lige sveta, centar Denver Nagetsa je to u potpunosti zaslužio svojim igrama u ovoj sezoni, ali neke stvari je i dalje teško promeniti u Americi. Jasno je da se mnogi tamo nisu obradovali zbog… »

Objavljen snimak blamaže Amera, muče se da izgovore Jokić

Nova 10.06.2021
Čitava košarkaška javnost ostala je zabezeknuta kako se PR Kia, proizvođač automobila koji sponzoriše ovu nagradu, mučio da izgovori dve reči koje klinci širom sveta viču svakog dana na basketu - Nikola Jokić. Portparol kompanije Kia je preko… »

Čović je MVP: Amerikanci se ponovo obrukali – i na dodeli nagrade pogrešno su izgovorili prezime srpskog asa!

Hot sport 10.06.2021
Hoće li naučiti već jednom? Uprkos tome što je srpski as imao 91 od 100 glasova, Amerikanci nisu uspeli da nauče kako se pravilno izgovara ime i prezime centra Denvera, Nikole Jokića. Harison Vind, novinar Denver Sportsa, otkrio je da se na… »

Velika sramota NBA lige: Amerikanci se obrukali na dodeli MVP nagrade Jokiću kao retko kada! /video/

Blic sport 10.06.2021
je i više nego zasluženo najbolji košarkaš NBA, ali izgleda da pojedinci to pokušavaju da malo "skrenu sa puta". Iako je njegovo prezime prilično lako za izgovoriti i nije da se tek kako pojavio u Americi, ovoga puta mora se priznati da je gest… »

Amerikanci baš ne poštuju Jokića: Bruka i sramota NBA lige, Srbinu nisu uručili MVP trofej, promašili mu i prezime

Večernje novosti 10.06.2021
AP Photo/David Zalubowski Portparol kompanije Kia je preko aplikacije „Zoom“ prezentovao MVP priznanje za Nikolu „Čovića“, što je otkrio Harison Vind, novinar Denver Sportsa. Time je samo još jednom potvrđeno da Jokić nema dovoljno… »

Amerikanci se obrukali u dodeli MVP nagrade Jokiću

Nova 10.06.2021
Veliki gaf desio se u proglašenju Nikole Jokića za MVP-ja NBA lige, zahvaljujući PR-u Kia, kompanije koja sponzoriše ovu nagradu. Portparol kompanije Kia je preko aplikacije „Zoom“ prezentovao MVP priznanje za Nikolu „Čovića“, što je otkrio… »

Vesti dana »