Povezane vesti

Klima u kolima ili vrućina - šta je opasnije za decu? Pedijatar upozorio na alarmantne simptome

Mondo pre 4 dana
Mnogi već planiraju puzovanja sa porodicom, a evo o čemu treba da povedete računa... Mnogi već planiraju puzovanja sa porodicom, a evo o čemu treba da povedete računa... Tragedija koja se desila u Kninu, gde je petogodišnji dečak umro od toplotnog… »

Stigao nalaz obdukcije tela mališana kojeg je otac ostavio zaključanog u automobilu

Telegraf pre 4 dana
Dečak je pronađen u očevom "bmw-u", gde je ostao zaključan nakon što ga je otac ostavio u vozilu i otišao u obližnju kasarnu u kojoj radi. Mališan (5), čije telo je pronađeno 8. juna u automobilu u Imotskoj ulici u Kninu, preminuo je od… »

Završena obdukcija: Dečak nađen mrtav u automobilu preminuo od toplotnog udara

N1 Info pre 3 dana
Završena je obdukcija dečaka koji je 8. juna pronađen mrtav u automobilu. Uzrok smrti dečaka je hipertemija odnosno toplotni udar. To je ustanovio patolog Kristijan Bečić koji je svoj nalaz i mišljenje dostavio Županijskom državnom tužilaštvu u… »

Poznat nalaz obdukcije, dečak u Kninu preminuo od toplotnog udara

RTS pre 3 dana
Obdukcija je pokazala da je dečak koji je preminuo na zadnjem sedištu očevog automobila u vozilu proveo gotovo sedam i po sati i da je smrt nastupila zbog toplotnog udara. Dečaka je u automobilu ostavio otac koji je otišao na posao. Uzrok smrti… »

Dečak u Kninu preminuo u automobilu od toplotnog udara

RTV pre 4 dana
ZAGREB - Obdukcija dečaka koji je preminuo na zadnjem sedištu očevog automobila pokazala je da je u vozilu proveo gotovo 7.5 sati i da preminuo od toplotnog udara. Utvrđeno je da je uzrok smrti dečaka hipertermija. To je ustanovio patolog Kristijan… »

Stigli rezultati obdukcije Otkriveno kako je umro dečak u Kninu kojeg je otac ostavio preko 7 sati u kolima!

Alo pre 4 dana
Obdukcija dečaka koji je preminuo na zadnjem sedištu očevog automobila pokazala je da je u vozilu proveo gotovo 7.5 sati i da preminuo od toplotnog udara. Utvrđeno je da je uzrok smrti dečaka hipertermija. To je ustanovio patolog Kristijan Bečić… »

Stigli rezultati obdukcije dečaka iz knina: Otac ga zaboravio u automobilu ceo dan, oglasili se lekari

Večernje novosti pre 4 dana
Foto: Depositphotos Dečak je pronađen u očevom "bmw-u", gde je ostao zaključan nakon što ga je otac ostavio u vozilu i otišao u obližnju kasarnu u kojoj radi. Uzrok smrti dečaka je hipertermija odnosno, toplotni udar. To je ustanovio patolog… »

Pedijatar Saša objasnio kako je dečak (5) preminuo u autu: Kada vrućina dovodi do stanja šoka i smrti

Mondo pre 4 dana
Pedijatar dr Saša Milićević govorio je o tragičnom slučaju iz Knina kada je dečak zaboravljen u autu, preminuo. Pedijatar dr Saša Milićević govorio je o tragičnom slučaju iz Knina kada je dečak zaboravljen u autu, preminuo. Slučaj koji je… »

Doktor Milićević objasnio kako je dečak (5) preminuo u autu: Evo kada vrućina dovodi do stanja šoka i smrti

Alo pre 4 dana
Pedijatar dr Saša Milićević govorio je o tragičnom slučaju iz Knina kada je dečak zaboravljen u autu, preminuo. Slučaj koji je potresao region desio se u Kninu, a zbog očeve nepažnje nastradao je petogodišnji dečak. Mališan je preminuo od… »

Vesti dana »