Povezane vesti

Džonson: Bajden je kao veliki dah svežeg vazduha

Politika pre 4 dana
LONDON - Britanski premijer Boris Džonson pozdravio je danas američkog predsednika Džozefa Bajdena kao „veliki nalet svežeg vazduha” zbog toga što želi da sarađuje sa Londonom u vezi sa nizom pitanja, od klimatskih promena i kovida, do… »

Bajden i Džonson se dogovorili o novoj Atlantskoj povelji

RTS pre 4 dana
Premijer Britanije Boris Džonson i predsednik SAD Džozef Bajden obavezali su se da će braniti "trajne vrednosti" svojih zemalja od starih i novih izazova, u dalekosežnom dokumentu potvrđenom pred samit G-7 u Engleskoj. Bajden i Džonson, koji su… »

SAD i Britanija obavezale se na jačanje partnerstva uoči samita G7

Slobodna Evropa pre 4 dana
Američki predsjednik Joe Biden sastao se sa britanskim premijerom Borisom Johnsonom na prvom sastanku uživo dva lidera uoči samita Grupe sedam (G7). Johnson i njegova supruga Carrie pozdravili su Bidena i prvu damu Jill u primorskom ljetovalištu… »

Bajden je kao "veliki nalet svežeg vazduha"

B92 pre 3 dana
London -- Britanski premijer Boris Džonson pozdravio je danas američkog predsednika Džozefa Bajdena kao "veliki nalet svežeg vazduha". I rekao je da zbog toga što želi da sarađuje sa Londonom u vezi sa nizom pitanja, od klimatskih promena i kovida… »

Biden i Johnson dogovorili novu Atlantsku povelju

Al Jazeera pre 3 dana
Sastankom lidera SAD-a i Velike Britanije počela je evropska turneja Joea Bidena. Američki predsjednik Joe Biden i britanski premijer Boris Johnson danas su održali prvi sastanak uoči samita Grupe 7 industrijski najrazvijenijih zemalja – G7 u… »

Bajden: SAD će pokloniti 500 miliona doza vakcine protiv koronavirusa

Novi magazin pre 3 dana
Američki predsednik Džozef Bajden (Joseph Biden) izjavio je danas u Kornvolu da će SAD pokloniti 500 miliona doza vakcine protiv koronavirusa ocenjujući da je to "istorijski korak" u borbi protiv epidemije tog virusa. "Naša humanitarna dužnost je da… »

Prvi sastanak Bajdena sa britanskim premijerom

Novi magazin pre 3 dana
Američki predsednik Džozef Bajden (Joseph Biden) i britanski premijer Boris Džonson (Johnson) danas su održali svoj prvi sastanak uoči samita Grupe sedam industrijski najrazvijenijih zemalja - G7 u Kornvelu. "Svi su izuzetno zadovoljni što Vas… »

Bajden i džonson se grohotom smejali: Pomenuli supruge, pa se našalili na svoj račun

Večernje novosti pre 3 dana
Foto: Tanjug/AP Photo Britanski premijer rekao je američkom predsedniku da mu u vezi sa tim neće protivrečiti, ali vrlo verovatno ni oko bilo čega drugog. DŽonson i Bajden su se ponašali kao stari prijatelji tokom šetnje po mestu Karbis Bej u… »

Bajden i Džonson dogovorili novu Atlantsku povelju

RTV pre 3 dana
VAŠINGTON - Premijer Britanije Boris Džonson i predsednik SAD Džozef Bajden obavezali su se da će braniti „trajne vrednosti“ svojih zemalja od starih i novih izazova, u dalekosežnom dokumentu potvrđenom pred samit G7 u Engleskoj. Bajden i… »

Džonson za Bajdena kaže da je kao nalet svežeg vazduha

Dnevnik pre 3 dana
LONDON: Britanski premijer Boris Džonson pozdravio je danas američkog predsednika Džozefa Bajdena kao "veliki nalet svežeg vazduha" zbog toga što želi da sarađuje sa Londonom u vezi sa nizom pitanja, od klimatskih promena i kovida, do bezbednosti… »

"Ne želim da idem kući": Džonson dočekao Bajdena u primorskom odmaralištu, pridružile im se i prve dame (foto)

Blic pre 3 dana
Britanski premijer Boris Džonson dočekao je danas američkog predsednika Džoa Bajdena u engleskom primorskom odbaralištu Karbis bej, uoči početka samita G7 u petak. - Predivno je, ne želim da idem kući - rekao je Bajden komentarišući pogled koji… »

Sastali se Bajden i Džonson VIDEO

Nova pre 3 dana
U Kornvolu u kom se održava samit lidera G7 sastali su se premijer Velike Britanije Boris Džonson i predsednik Sjedinjenih Država Džozef Bajden, prenosi BBC. Dvojica lidera sastala su se u pratnji svojih supruga. "I told the prime minister we have… »

Sastali se Bajden i džonson: Evo o čemu su razgovarali britanski premijer i američki predsednik (foto)

Večernje novosti pre 3 dana
Foto: Tanjug/AP Photo - Predivno je, ne želim da idem kući - rekao je Bajden komentarišući pogled koji se pruža na more dok je šetao sa prvom damom SAD DŽil Bajden, britanskim premijerom i DŽonsonovom suprugom Keri, prenosi ROjters. Ovo je prvi… »

Ovo će biti glavna tema: Danas se sastaju Bajden i Džonson, a evo o čemu će razgovarati u Londonu i šta je "apsolutni…

Blic pre 4 dana
Britanski premijer Boris Džonson i američki predsednik Džozef Bajden izneće danas, tokom razgovora u Londonu, zajedničku viziju za "održivi globalni oporavak" od pandemije korona virusa. Uoči sastanka, iz Dauning strita je saopšteno da će se… »

Zajednička vizija: Bajden i DŽonson o različitim temama na samitu

Večernje novosti pre 4 dana
Foto: EPA Uoči sastanka, iz Dauning strita je saopšteno da će se sastanak fokusirati na klimatske promene, bezbednost, globalni trgovinski sistem i odbranu demokratije, a pozabaviće se i pitanjima kako da se bezbedno putuje po svetu. Najavljeno je da… »

Bajden hit na društvenim mrežama: Idem da kažem Putinu..

Nova pre 4 dana
"Putinu ću saopštiti ono što želim da zna", rekao je američki predsednik Džozef Bajden po sletanju u Veliku Britaniju, gde će opočinje i prvu zvaničnu posetu Evropi. Američki predsednik se sinoć obratio novinarima nakon sletanja i izgovorio… »

Vesti dana »