Povezane vesti

Vučić i Palma zajedno u Jagodini, Tepić „ne sluti“ na dobro u daljem postupku

N1 Info pre 3 dana
Tužilaštvo u Kraljevu prikuplja podatke, a javnost čeka odluku da li će pokrenuti istražni postupak protiv Dragana Markovića Palme kog je pre dva meseca Marinika Tepić optužila za podvođenje maloletnica. Marković danas u Jagodini, u društvu… »

Vučić i Palma otvorili fabriku u Jagodini; Tepić: Zajedničko pojavljivanje pritisak na tužilaštvo

Radio 021 pre 3 dana
U Jagodini je danas otvorena fabrika nemačke kompanije "Fišer", gde će se proizvoditi ventilacione mlaznice za Mercedes, BMV i Folksvagen. Fabriku su svečano otvorili predsednik Srbije Aleksandar Vučić, predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan… »

Tepić: Odlazak Vučića u Jagodinu direktna poruka i pritisak na tužilaštvo!

Pravda pre 4 dana
Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić smatra da je pojavljivanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića na otvaranju fabrike u Jagodini sa Draganom Markovićem Palmom direktna poruka tužilaštvu, koje se, kako kaže, nalazi u… »

Ako bude problema u pregovorima Beograda i Prištine u utorak Borelj će obavestiti Bajdena

RTV pre 4 dana
BRISEL - Dijalog Beograda i Prištine nastavlja se u utorak prepodne u Briselu, a "ako bude potrebe" šef diplomatije EU, Žosep Borelj, će se popodne na samitu EU SAD konsultovati sa predsednikom Bajdenom o ishodu razgovora Vučića i Kurtija, saznaje… »

Biće to vruć utorak u Briselu: Borelj se konsultuje sa Bajdenom o ishodu razgovora Vučića i Kurtija

Blic pre 4 dana
Dijalog Beograda i Prištine nastavlja se u utorak prepodne u Briselu, a ako bude potrebe, šef diplomatije Evropske Unije, Žosep Borelj će se popodne na samitu Evropske Unije i Sjedinjenih Američkih Država konsultovati sa predsednikom Bajdenom o… »

N1 Studio Live (10.6.2021)

N1 Info pre 4 dana
U Jagodini otvaranje fabrike za proizvodnju delova i dodatne opreme za automobile visoke klase. U visokom društvu predstavnika kompanije Fišer, predsednika Vučića i glavni čovek Jagodine Dragan Markovića Palma. Šta o tome misli potpredsednica… »

Kako je Vučić oslobodio Palmu optužbi za podvođenje

Nova pre 4 dana
Čovek koji jednim pozivom rešava sve, predsednik Srbije Aleksandar Vučić, sastao se danas u Jagodini s čovekom koji je optužen za organizovanje žurki na kojima su podvođene maloletnice - Draganom Markovićem Palmom. Izbegavan i “nebranjen” od… »

Vučić u Jagodini: Ako je Marković kriv, neću ga štititi ni ja, ni bilo ko drugi

N1 Info pre 4 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma odgovarati ukoliko je uradio nešto protivzakonito i da ga neće štititi "ni ime ni prezime ni partijska funkcija". „Što se tiče… »

Tepić: Pojavljivanje Vučića s Palmom direktna poruka tužilaštvu

Beta pre 4 dana
Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić ocenila je da je današnje pojavljivanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića na otvaranju jedne fabrike u Jagodini s Draganom Markovićem - Palmom, direktna poruka tužilaštvu dok je ono "u… »

Marinika Tepić: “Vučićevo pojavljivanje u javnosti zajedno sa Palmom je direktna poruka tužilaštvu…”

Nedeljnik pre 4 dana
Printscreen/YouTube/Srpska napredna stranka (Beta) – Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić ocenila je da je današnje pojavljivanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića na otvaranju jedne fabrike u Jagodini s Draganom… »

Vučić: Neće biti lako u Briselu

Slobodna Evropa pre 4 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je izjavio da predstojeći dijalog u Briselu "neće biti jednostavan", kao i da je važno da dve strane razgovaraju kako bi se spustile tenzije i osigurala bezbednost Srba na Kosovu. Dijalog o normalizaciji odnosa… »

Vučić o Palmi: Ukoliko je za bilo šta kriv, odgovaraće VIDEO/FOTO

B92 pre 4 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas otvaranju fabrike Fišer automotive sistems u Jagodini. Ceremoniji je prisustvovao i narodni poslanik Dragan Marković Palma. Vučić je, odgovarajući na pitanje da li su institucije završile… »

Tepić: Odlazak Vučića u Jagodinu direktna poruka i pritisak na tužilaštvo

N1 Info pre 4 dana
Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić smatra da je pojavljivanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića na otvaranju fabrike u Jagodini sa Draganom Markovićem Palmom direktna poruka tužilaštvu, koje se, kako kaže, nalazi u… »

Tepić: Vučić poslao poruku tužilaštvu da Palma nije kriv

Nova pre 4 dana
“Posetom Jagodini i otvaranjem fabrike, zajedno sa Draganom Markovićem Palmom, predsednik Srbije, Aleksandar Vučić je izvršio direktan pritisak na tužilaštvo i oslobodio Palmu krivice kao što je to svojevremeno činio i sa Lončarem, Gašićem… »

Opozicija nema politiku pa u svemu traži nešto negativno

RTV pre 4 dana
JAGODINA - Projekat Jadar, odnosno eksploatacija litijuma, ozbiljan je projekat i građani Srbije moraju da znaju šta je istina i šta su dobre i šta su loše strane, izjavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić dodajući da kompanija Rio Tinto… »

Vučić: Ako je Marković kriv neće ga niko štititi; Marković: Ne treba niko da me brani

RTV pre 4 dana
JAGODINA - Ako je Dragan Marković za bilo šta kriv, on će da odgovara, i niko ga neće štititi, ni ja ni bilo ko drugi, poručio je danas u Jagodini predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Vučić je, odgovarajući na pitanje da li su institucije… »

"Palmu niko neće štititi": Vučić: Striktno se držim pravnih normi, Marković će odgovarati ukoliko je za bilo šta kriv

Blic pre 4 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas nakon otvaranja fabrike "Fišer automotiv sistems" u Jagodini da delegacija Srbije u ponedeljak putuje u Brisel na nastavak dijaloga sa Prištinom. Istakao je da je dijalog važan zašto što Srbija… »

Vučić o dijalogu u Briselu, Palmi, ubistvu Milana Pantića

Novi magazin pre 4 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, pred nastavak dijaloga u Briselu, da ga ne zanimaju mnogo najave iz Prištine o tome da tamo dolaze samo po nezavisnost i dodao da zbog toga ne moraju ni da kreću na put. "Neću ga štititi ni ja… »

Vućić: Ako je Dragan Marković Palma kriv, niko ga neće štititi

IndeksOnline pre 4 dana
BEOGRAD – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će predsednik opštine Jagodina Dragan Marković Palma odgovarati ukoliko je uradio nešto protivzakonito i da ga neće štititi “ni ime ni prezime ni partijska funkcija”. “Neću… »

Vučić: Ako je Marković kriv neće ga niko štititi

Dnevnik pre 4 dana
JAGODINA: Ako je Dragan Marković za bilo šta kriv, on će da odgovara, i niko ga neće štititi, ni ja ni bilo ko drugi, poručio je danas u Jagodini predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Vučić je, odgovarajući na pitanje da li su institucije… »

Vučić: Ako je Palma kriv, niko ga neće štititi

Nova pre 4 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će predsednik opštine Jagodina Dragan Marković Palma odgovarati ukoliko je uradio nešto protivzakonito i da ga neće štititi "ni ime ni prezime ni partijska funkcija". „Neću ga štititi ni… »

Poštovanje pravnih normi: Vučić - Ako je Marković kriv neće ga niko štititi

Večernje novosti pre 4 dana
Foto: Tanjug/D.K. Vučić je, odgovarajući na pitanje da li su institucije završile istragu u slučaju Dragan Marković Palma, kao i da li je ovo današnje zajedničko pojavljivanje politički prihvatljivo, odnosno poruka istražnim organima koji vode… »

Vučić o palminom slučaju: Ako je Marković kriv neće ga štititi ni ime, ni prezime, ni partijska funkcija

Srbija danas pre 4 dana
Ako je Dragan Marković za bilo šta kriv, on će da odgovara, i niko ga neće štititi, ni ja ni bilo ko drugi, poručio je danas u Jagodini predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Vučić je, odgovarajući na pitanje da li su institucije završile istragu… »

Šta je Vučić prošlog puta rekao u izveštaju o Kosovu

Nova pre 4 dana
"Nakon sedam godina pregovora sa Prištinom mogu da vam kažem da nismo izgubili ništa od onoga što je već bilo izgubljeno i nismo trgovali ni sa čim što odavno neko nije prodao, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić pre dve godine kada je u… »

Vesti dana »