Повезане вести

Новосађанину у стан упала мама са 9 беба, госте сместио на терасу

Новосађанину у стан упала мама са 9 беба, госте сместио на терасу

Луфтика 10.06.2021
Новосађанина Брајана Брковића, овог јутра пробудила је посета једне многобројне породице коју није очекивао. Када је отворио је очи, у соби је угледао читаву пачију породицу, маму патку и 9 пачића. Како је Брајан испричао, на… »
ВИДЕО Новосађанина у соби дочекало јато пачића, после јурњаве по стану враћени у природно станиште

ВИДЕО Новосађанина у соби дочекало јато пачића, после јурњаве по стану враћени у природно станиште

Радио 021 10.06.2021
Новосађанин Брајан Брковић доживео је буђење какво никад није сањао - отворио је очи у у соби угледао јато пачића. Пачићи, у друштву мајке патке, некако су успели да уђу у његову собу. Оно што је невероватно је чињеница да… »
Живим на 5. Спрату, мислио сам да ми се привиђа: Новосађанин доживео шок буђење - нећете веровати шта је угледао у соби…

Живим на 5. Спрату, мислио сам да ми се привиђа: Новосађанин доживео шок буђење - нећете веровати шта је угледао у соби…

Мондо 10.06.2021
Потпуно надреална ситуација догодила се једном младићу из Новог Сада. Потпуно надреална ситуација догодила се једном младићу из Новог Сада. Потпуно надреална ситуација десила се јутрос у Новом Саду. Један корисник Твитера који… »
Новосађанин се пробудио и у соби угледао незване госте

Новосађанин се пробудио и у соби угледао незване госте

Нова 10.06.2021
Непозвани гости су ноћна мора сваког домаћинства, али сасвим је могуће и да им се баш обрадујемо - рецимо, када нам у госте дође патка са све малим пачићима. Да, ово се ретко коме дешава, али управо то је доживео један… »

Вести дана »