Povezane vesti
Snežana Divac prvi put o slučaju "kantrimen": "Savest mi je čista, svima sam oprostila"
Telegraf 10.06.2021
Ona je je u ispovesti za Nedejnik izjavila da je iz novina saznala da je dovode u vezu sa tom nesrećom i da je tad bila u Dominikanskoj Republici. Supruga Vlada Divca Snežana Divac, koju su mediji dovodili u vezu sa nesrećom na Brankovom mostu koja se… »
Ispovest snežane Divac: Sanjala sam Luku - u snu mi je rekao ove reči
Večernje novosti 10.06.2021
Foto: N. Paraušić/Printscreen - Sve teže izdržavam ovaj pritisak i optužbe da sam učinila nešto što nisam. Ovo je direktan udar na porodicu i mene. Umorna sam više da objašnjavam i da se pravdam da nemam veze sa Lukinom smrću. Čekam još samo da mi ćerka… »
Ana Divac o aferi kantrimen: To vam je kao u filmu Kum, onaj koji je prvi izašao i rekao "nisam ja", verovatno je on
Noizz 10.06.2021
Supruga Vlada Divca, Ana Divac koju su mnogo puta dovodili u vezu sa aferom "kantrimen" rekla je da je iz medija saznala da je dovode u vezu sa tom nesreću i da je u trenutku kada se ona dogodila bila u Dominikanskoj Republici. U junu 2014. godine na… »
Vesti dana »
Bralović: Ništa ne verujem Rio Tintu, ostaćemo budni i posle najave da se projekat Jadar obustavlja
N1 Info pre 1 satjoš 32 povezane
(BLOG) Dijana Hrka dvanaesti dan štrajkuje glađu, Hitna pomoć pregledala Jaćimovićevog sina
N1 Info pre 13 minutajoš 28 povezanih
Pokrenut ponovni postupak predlaganja kandidata nacionalnih saveta za REM
NIN pre 7 minutajoš 22 povezane
Pregovori o smanjenju ruskog udela u NIS-u uz učešće mađarskog Mola
Naslovi.ai pre 1 satjoš 15 povezanih
Narodna banka Srbije zadržala referentnu kamatnu stopu na 5,75 odsto
Nedeljnik pre 1 satjoš 22 povezane