Povezane vesti
Snežana Divac prvi put o slučaju "kantrimen": "Savest mi je čista, svima sam oprostila"
Telegraf 10.06.2021
Ona je je u ispovesti za Nedejnik izjavila da je iz novina saznala da je dovode u vezu sa tom nesrećom i da je tad bila u Dominikanskoj Republici. Supruga Vlada Divca Snežana Divac, koju su mediji dovodili u vezu sa nesrećom na Brankovom mostu koja se… »
Ispovest snežane Divac: Sanjala sam Luku - u snu mi je rekao ove reči
Večernje novosti 10.06.2021
Foto: N. Paraušić/Printscreen - Sve teže izdržavam ovaj pritisak i optužbe da sam učinila nešto što nisam. Ovo je direktan udar na porodicu i mene. Umorna sam više da objašnjavam i da se pravdam da nemam veze sa Lukinom smrću. Čekam još samo… »
Ana Divac o aferi kantrimen: To vam je kao u filmu Kum, onaj koji je prvi izašao i rekao "nisam ja", verovatno je on
Noizz 10.06.2021
Supruga Vlada Divca, Ana Divac koju su mnogo puta dovodili u vezu sa aferom "kantrimen" rekla je da je iz medija saznala da je dovode u vezu sa tom nesreću i da je u trenutku kada se ona dogodila bila u Dominikanskoj Republici. U junu 2014. godine na… »
Vesti dana »

Prosvetari, studenti i deo radnika RTS-a protestovali ispred zgrade Javnog servisa, širom Srbije tišina i odavanje pošte za stradale u padu nadstrešnice
RTV pre 26 minutajoš 30 povezanih

Danas: Žandarm tvrdi da je više zvučnih topova bilo raspoređeno u subotu na protestu u Beogradu
Beta pre 8 satijoš 14 povezanih

"Oprostio sam se od njega pre 20 dana": Saša Ilić poslao poslednji pozdrav prijatelju
Mondo pre 2 satajoš 48 povezanih