Повезане вести

Снежана Дивац први пут о случају "кантримен": "Савест ми је чиста, свима сам опростила"

Снежана Дивац први пут о случају "кантримен": "Савест ми је чиста, свима сам опростила"

Телеграф 10.06.2021
Она је је у исповести за Недејник изјавила да је из новина сазнала да је доводе у везу са том несрећом и да је тад била у Доминиканској Републици. Супруга Влада Дивца Снежана Дивац, коју су медији доводили у везу са несрећом на… »
Исповест снежане Дивац: Сањала сам Луку - у сну ми је рекао ове речи

Исповест снежане Дивац: Сањала сам Луку - у сну ми је рекао ове речи

Вечерње новости 10.06.2021
Фото: Н. Параушић/Принтсцреен - Све теже издржавам овај притисак и оптужбе да сам учинила нешто што нисам. Ово је директан удар на породицу и мене. Уморна сам више да објашњавам и да се правдам да немам везе са Лукином смрћу… »
Ана Дивац о афери кантримен: То вам је као у филму Кум, онај који је први изашао и рекао "нисам ја", вероватно је он

Ана Дивац о афери кантримен: То вам је као у филму Кум, онај који је први изашао и рекао "нисам ја", вероватно је он

Ноизз 10.06.2021
Супруга Влада Дивца, Ана Дивац коју су много пута доводили у везу са афером "кантримен" рекла је да је из медија сазнала да је доводе у везу са том несрећу и да је у тренутку када се она догодила била у Доминиканској Републици. У… »

Вести дана »