Povezane vesti
Snežana Divac prvi put o slučaju "kantrimen": "Savest mi je čista, svima sam oprostila"
Telegraf 10.06.2021
Ona je je u ispovesti za Nedejnik izjavila da je iz novina saznala da je dovode u vezu sa tom nesrećom i da je tad bila u Dominikanskoj Republici. Supruga Vlada Divca Snežana Divac, koju su mediji dovodili u vezu sa nesrećom na Brankovom mostu koja se… »
Ispovest snežane Divac: Sanjala sam Luku - u snu mi je rekao ove reči
Večernje novosti 10.06.2021
Foto: N. Paraušić/Printscreen - Sve teže izdržavam ovaj pritisak i optužbe da sam učinila nešto što nisam. Ovo je direktan udar na porodicu i mene. Umorna sam više da objašnjavam i da se pravdam da nemam veze sa Lukinom smrću. Čekam još samo da mi ćerka… »
Ana Divac o aferi kantrimen: To vam je kao u filmu Kum, onaj koji je prvi izašao i rekao "nisam ja", verovatno je on
Noizz 10.06.2021
Supruga Vlada Divca, Ana Divac koju su mnogo puta dovodili u vezu sa aferom "kantrimen" rekla je da je iz medija saznala da je dovode u vezu sa tom nesreću i da je u trenutku kada se ona dogodila bila u Dominikanskoj Republici. U junu 2014. godine na… »
Vesti dana »

Slobodni i pobunjeni univerziteti i Akademski plenum zahtevaju smenu ministra prosvete i ostavku rektorke DUNP-a
Moj Novi Sad pre 40 minutajoš 82 povezane

Vučić: Uhapšene četiri osobe zbog sukoba u Novom Pazaru
Serbian News Media pre 50 minutajoš 35 povezanih

Zvezda dočekala debi Arnautovića u ludnici na Marakani, Linkoln ispraćen sa pet golova, još dva koraka do Lige šampiona
Nova pre 25 minutajoš 52 povezane

Srbijo, spremi se Oblaci nadiru, kiša samo što nije počela, večeras drastična promena vremena
Alo pre 1 satjoš 50 povezanih

Zaposleni i uprava ušli u zgradu Državnog univerziteta u Novom Pazaru, studenti tvrde da su izbačeni
RTS pre 9 satijoš 48 povezanih