Povezane vesti
Julius Meinl poklanja građanima 25 000 espreso kafa ovog vikenda: Uz jedan kupljen, dva besplatna
Mondo 10.06.2021
Nismo samo mi u Srbiji patili za odlascima u kafiće tokom korone. Taj mali užitak ispijanja kafe, solo ili u društvu, slika je normalnog života. Čuje se žamor ljudi, miriše kafa, kuckaju šoljice, ljudi se druže…. Nismo samo mi u Srbiji patili za… »
Julius Meinl poklanja 25.000 kafa ovog vikenda – nadoknadimo propuštene trenutke druženja!
Nova 10.06.2021
Petak, subota i nedelja - 11. 12. i 13. juni - to su dani tokom kojih nam Julius Meinl poklanja kafu i druženje u omiljenom kafiću! Mi biramo hoćemo li na kafu povesti nekog dragog ili potpunog neznanca i tako sklopiti novo poznanstvo! Šta se dešava od… »
Vesti dana »

Sindikati kulture predali Ministarstvu finansija zahteve u vezi sa svojim zaradama
Beta pre 9 minutajoš 10 povezanih

Vremenska prognoza za subotu, 18. oktobar 2025: Oblačno, mestimično slaba kiša, uveče razvedravanje
Novi magazin pre 27 minutajoš 14 povezanih

Blagojević otkrio šta je rekao igračima pred meč sa TSC-om! Trener crno-belih ima poseban motiv! Nikada nije slavio protiv njih, naoštren je kao nikada do sada!
Kurir pre 22 minutajoš 34 povezane

Konačno, na slobodi: Dinić, Jovović i Dimić za Mašinu o mesecima provedenim u kućnom pritvoru
Mašina pre 5 satijoš 4 povezane

Đoković: 'Ništa od penzije, hoću kao Lebron, Ronaldo i Brejdi'
BBC News pre 43 minutajoš 27 povezanih