Povezane vesti
Julius Meinl poklanja građanima 25 000 espreso kafa ovog vikenda: Uz jedan kupljen, dva besplatna
Mondo 10.06.2021
Nismo samo mi u Srbiji patili za odlascima u kafiće tokom korone. Taj mali užitak ispijanja kafe, solo ili u društvu, slika je normalnog života. Čuje se žamor ljudi, miriše kafa, kuckaju šoljice, ljudi se druže…. Nismo samo mi u Srbiji patili za… »
Julius Meinl poklanja 25.000 kafa ovog vikenda – nadoknadimo propuštene trenutke druženja!
Nova 10.06.2021
Petak, subota i nedelja - 11. 12. i 13. juni - to su dani tokom kojih nam Julius Meinl poklanja kafu i druženje u omiljenom kafiću! Mi biramo hoćemo li na kafu povesti nekog dragog ili potpunog neznanca i tako sklopiti novo poznanstvo! Šta se dešava od… »
Vesti dana »
Evo koliko su Srbi u oktobru imali u novčaniku: Prosečna bruto zarada 153.153 dinara, a medijalna neto 86.695 dinara
Dnevnik pre 6 minutajoš 46 povezanih
Sneg i led paralizovali Srbiju: Crni Vrh najhladniji, nanosi snega na planinama, vozači zbog leda prisiljeni da napuštaju vozila VIDEO
Nova pre 41 minutajoš 45 povezanih
Penjaroja: Veoma sam srećan i uzbuđen što sam došao u veliki klub kakav je Partizan
RTV pre 41 minutajoš 31 povezana