Povezane vesti
Aleksandra Malešević Zobenica, stanovnica centra: Novosađani počinju da veruju da građani zaista imaju moć
Moj Novi Sad 10.06.2021
Većina vas se sigurno zapitala čime je ova osoba zavredila da nešto razmatra na našem portalu. To je potpuno legitiman i novosadski stav, ali nije razumljiv, niti opravdan jer današnja sagovornica je tu upravo zbog vas. Na prvom mestu, ona je… »
Jelena Popović, stanovnica Telepa: Vreme je da se udružimo i zajedno rešavamo nagomilane probleme (VIDEO)
Moj Novi Sad 10.06.2021
Većina vas se sigurno zapitala čime je ova osoba zavredila da nešto razmatra na našem portalu. To je potpuno legitiman i novosadski stav, ali nije razumljiv, niti opravdan jer današnja sagovornica je tu upravo zbog vas. Na prvom mestu, ona je… »
Vesti dana »
Skot riter žestoko kritikovao Trampa: Učiniti Ameriku ponovo velikom? Više kao Učini Izrael ponovo velikim
Pravda pre 34 minutajoš 16 povezanih
"Volela bih da je gastoz otac mog deteta": Milica Veličković i Terza oči u oči nakon javne prevare: "Ne možeš da me oblatiš narodu"
Blic pre 28 minutajoš 16 povezanih
Duletova škola košarke oduševila NBA ligu: Bogdan ostao u hali da šutira nakon velikog broja promašaja na meču! (video)
Hot sport pre 2 satajoš 12 povezanih