Povezane vesti
Katai: Mnogo sam srećan, želim da ostavim dubok trag u Zvezdi
Sportski žurnal 10.06.2021
Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Katai rekao je da je mnogo srećan zbog toga što je produžio ugovor i da želi da ostavi dubok trag u klubu. "Mnogo mi je drago zbog toga što sam produžio ugovor. Klub je pokazao da me želi, ja sam pokazao da želim… »
Delije će zbog njegovih reči pasti u trans: Zvezdin ‘Magiko’ nakon potpisivanja ugovora otkrio koja mu je najveća…
Hot sport 10.06.2021
Aleksandar Katai produžio je danas ugovor sa crveno-belima do 2024. godine. Popularni ‘Magiko’ je izrazio zadovoljstvo zbog ostanka u Crvenoj zvezdi. – Mnogo mi je drago što sam produžio ugovor. Klub je pokazao želju da me zadrži i ja sam… »
Katai presrećan zbog novog ugovora: Želeo bih da ostavim dubok trag i da igramo što duže u Evropi
Večernje novosti 10.06.2021
FOTO: FK Crvena zvezda Navijači su presrećni zbog toga što su se klub i popularni "Magiko" dogovorili oko produžetka saradnje. - Drago mi je što sam potpisao ugovor. Klub je pokazao da me želi, a i ja sam pokazao da želim da ostanem ovde. Kada se… »
Vesti dana »
Ljudi gube živote i domove, a lopovi nemaju milosti: Policija morala da reaguje
Kurir pre 5 satijoš 6 povezanih
Direktor mosada pregovara o prekidu rata u Gazi: Netanjahu dao zeleno svetlo, do sada je sve propadalo
Kurir pre 2 satajoš 5 povezanih
Trojke, "banane", zakucavanja: Pogledajte najbolje poteze i rekord sezone Nikole Jovića
Telegraf pre 1 satjoš 7 povezanih