Povezane vesti
Zvanično - Ništa od holandskog tandema u Barsi, Vajnaldum u Parizu!
Sportske.net 10.06.2021
Holandski fudbaler Žoržinjo Vajnaldum novo je pojačanje Pari Sen Žermena, ozvaničio je francuski klub. Iako je delovalo da će nositi boje Barselone zajedno sa zemljakom Memfisom Depajem u narednim sezonama, Parižani su u poslednjem trenutku poslali… »
Vajnaldum u Pari Sen Žermenu
Sportski žurnal 10.06.2021
Doskorašnji fudbaler Liverpula Đorđinjo Vajnaldum novi je igrač Pari Sen Žermena, potvrdio je taj francuski klub. Ovaj 30-godišnji holandski fudbaler je sa PSŽ-om potpisao trogodišnji ugovor. Vajnaldum je tokom pet sezona odigrao 237 utakmica za… »
Vajnaldum zvanično u Pari Sen Žermenu
Dnevnik 10.06.2021
PARIZ: Holandski fudbaler Đorđino Vajnaldum novi je igrač Pari Sen Žermena, saopštio je danas francuski klub. Vajnaldum je u Pariz stigao iz Liverpula, a vezni igrač dres PSŽ nosiće do juna 2024. godine. "Dolazak u Pari Sen Žermen za mene je novi izazov… »
Prvi veliki transfer leta: Vezista Liverpula potpisao za PSŽ
Nova 10.06.2021
Holandski fudbaler Đorđino Vajnaldum novi igrač Pari Sen Žermena, saopštio je ovog četvrtka francuski klub. Vajnaldum je u Pariz stigao iz Liverpula, a vezni igrač dres PSŽ nosiće do juna 2024. godine. „Dolazak u Pari Sen Žermen za mene je novi izazov… »
Vesti dana »
Ministarka Mesarović: Snabdevanje se stabilizuje, trenutno bez struje 13.603 domaćinstva
Nova ekonomija pre 1 satjoš 40 povezanih
(BLOG) Usvojen zaključak na sednici Republičkog štaba, ukinuta vanredna situacija u Vladimircima
N1 Info pre 20 minutajoš 81 povezana
Tramp: Bez mene bi Rusija već zauzela celu Ukrajinu, NATO se oslanja na SAD
Blic pre 45 minutajoš 54 povezane
Uhapšena četvorica osumnjičenih koji se terete da su prevarili staricu za skoro 1,5 miliona dinara
N1 Info pre 2 satajoš 21 povezana
Vučić razgovarao sa rukovodstvom mađarskog MOL-a o mogućnosti kupovine NIS-a
Serbian News Media pre 1 satjoš 21 povezana