Povezane vesti
Zvanično - Ništa od holandskog tandema u Barsi, Vajnaldum u Parizu!
Sportske.net 10.06.2021
Holandski fudbaler Žoržinjo Vajnaldum novo je pojačanje Pari Sen Žermena, ozvaničio je francuski klub. Iako je delovalo da će nositi boje Barselone zajedno sa zemljakom Memfisom Depajem u narednim sezonama, Parižani su u poslednjem trenutku poslali… »
Vajnaldum u Pari Sen Žermenu
Sportski žurnal 10.06.2021
Doskorašnji fudbaler Liverpula Đorđinjo Vajnaldum novi je igrač Pari Sen Žermena, potvrdio je taj francuski klub. Ovaj 30-godišnji holandski fudbaler je sa PSŽ-om potpisao trogodišnji ugovor. Vajnaldum je tokom pet sezona odigrao 237 utakmica za… »
Vajnaldum zvanično u Pari Sen Žermenu
Dnevnik 10.06.2021
PARIZ: Holandski fudbaler Đorđino Vajnaldum novi je igrač Pari Sen Žermena, saopštio je danas francuski klub. Vajnaldum je u Pariz stigao iz Liverpula, a vezni igrač dres PSŽ nosiće do juna 2024. godine. "Dolazak u Pari Sen Žermen za mene je novi izazov… »
Prvi veliki transfer leta: Vezista Liverpula potpisao za PSŽ
Nova 10.06.2021
Holandski fudbaler Đorđino Vajnaldum novi igrač Pari Sen Žermena, saopštio je ovog četvrtka francuski klub. Vajnaldum je u Pariz stigao iz Liverpula, a vezni igrač dres PSŽ nosiće do juna 2024. godine. „Dolazak u Pari Sen Žermen za mene je novi izazov… »
Vesti dana »

Vučić o jučerašnjim hapšenjima: Čudno mi je da troje potpisnika sa jednog papira uhapsite, a glavnog potpisnika - ne
N1 Info pre 19 minutajoš 39 povezanih

Vremenska prognoza i upozorenja na nepogode u Srbiji za avgust 2025.
Naslovi.ai pre 1 satjoš 41 povezana

Barna zauzeo šesto mesto u finalu trke na 50 metara slobodnim stilom na Svetskom prvenstvu
Insajder pre 14 minutajoš 27 povezanih

MUP upozorava na fišing prevaru preko SMS poruka o kaznama za prekoračenje brzine
Naslovi.ai pre 1 satjoš 10 povezanih

Tramp naredio raspoređivanje nuklearnih podmornica zbog pretnji Medvedeva i eskalacije sukoba u Ukrajini
Naslovi.ai pre 14 minutajoš 23 povezane