Повезане вести
„Нисам довео Јокића у Партизан, рекли су ми да је дебео“
Нова 10.06.2021
Душко Вујошевић, легендарни тренер Партизана, открио је због чега је пропустио прилику да доведе Николу Јокића међу црно-беле. Вујошевић и Јокић су били на супротним странама паркета од 2012. до 2015. године, када је српски… »
Зашто Вујошевић није довео Јокића у Партизан? Одговор није могао искренији да буде!
Спортске.нет 10.06.2021
Никола Јокић је ове сезоне успео што никоме са ових простора никада није, проглашен је за МВП-а најјаче лиге света, НБА лиге и ових дана су бројне реакције после импресивног подвига нашег Сомборца. Једна од најзанимљивијих… »
Рекли су ми да је дебео: Вујошевић открио због чега није довео Јокића у Партизан, ево ко је крив!
Хот спорт 10.06.2021
Цела Србија је поносна на Николу Јокића, који је пре неки дан освојио титулу најкориснијег играча НБА. Захваљујући њеми и Василију Мицићу, Србија је постала прва земља у историји која је објединила МВП титуле у Евролиги и НБА… »
Вујошевић открио зашто није довео Јокића у Партизан: Рекли су ми да је дебео, сад ми је јако криво што није дошао
Вечерње новости 10.06.2021
ФОТО: Н. Параушић Вујошевић је открио зашто Јокић није дошао код њега у Партизан, будући да је познат као стручњак за развој младих играча, посебно центара. - Могу сад измишљати и петљати, али бићу искрен. Једноставно, нисам… »
Марко Ћосић: Како је „мали буцко“ постао најбољи играч НБА
Нова 10.06.2021
У истој сезони када је кошаркаш Никола Јокић постао најбољи играч НБА лиге, Василије Мицић бива проглашен најкориснијим у Евролиги, што је први пут да једна земља има два најбоља кошракаша у две најпрестижнија светска… »
Вести дана »

Београд у знаку Српских застава: Дан српског јединства биће обележен и у родном граду најпознатијег Солунца, Драгутина Матића (фото)
Блиц пре 1 сатјош 2 повезане

Безобзирна ескалација угрожава регионалну безбедност: Калас: Упад руских дронова у румунски ваздушни простор кршење суверенитета
Блиц пре 8 сатијош 2 повезане

Про-палестинске демонстрације у Мадриду скратиле бициклистичку трку Вуелта кроз Шпанију, Израел љут
Бета пре 4 сатијош 3 повезане