Повезане вести
Кривокапић: Катнић припремао моје хапшење због велеиздаје
Политика 10.06.2021
ПОДГОРИЦА - Црногорски премијер Здравко Кривокапић изјавио је вечерас да је данас чуо да се спремало његово хапшење „због велеиздаје'' у случају да је потписао Темељни уговор са Српском православном црквом у Београду, који је… »
Кривокапић слагао? Катнић: Немам такве информације
Ало 10.06.2021
Главни специјални тужилац Црне Горе Миливоје Катнић изјавио је вечерас да нема никаквих информација о наводном плану за хапшење председника Владе Здравка Кривокапића. "Нити знам шта је премијер радио у Патријаршији, нити сам… »
"Посаветовао сам се са дританом, убедио ме" Кривокапић тврди да му се спремало хапшење за велеиздају: Могао са прекршим…
Ало 10.06.2021
Црногорски премијер Здравко Кривокапић изјавио је вечерас да је данас чуо да се спремало његово хапшење "због велеиздаје" у случају да је потписао Темељни уговор са Српском православном црквом у Београду, који је, како каже… »
Кривокапић: Постоје два спорна члана у Темељном уговору
Спутник 10.06.2021
Председник Владе Црне Горе Здравко Кривокапић изјавио је да су два члана Темељног уговора са Српском православном црквом спорна. „Ја сам у петак проследио директно писмо патријарху, његовој светости Порфирију у коме сам казао… »
Кривокапић узурпирао власт у Подгорици! Под паролом "експерта" диктира судбину Црне Горе
Ало 10.06.2021
Црногорски премијер Здравко Кривокапић изјавио је данас да остаје при ставу да једино експертска влада Црној Гори може донети добро и поновио да у његовој влади неће бити "никог осим експерата". "Шта то значи? Ако постоји неко… »
Вести дана »
"Звездаш сам, али ћу навијати за Партизан": Питали смо Ђоковића за Евролигу, само се насмејао
Мондо пре 12 минутајош 45 повезаних
Родитељи ученика Јовине гимназије траже пријем код министра просвете
Бета пре 2 сатајош 35 повезаних