Повезане вести
ДФ и снп поручили Кривокапићу: Премијер да уважи парламентарну већину или да се провери народна воља!
Ало 11.06.2021
Премијер Здравко Кривокапић изјавио је синоћ да у Влади коју он предводи неће бити нико осим експерата, те да ако постоји неко место које може природно да буде упражњено, он да треба да буде отворено за експерте. Он је рекао да… »
Специјални тужилац: Нисам планирао да хапсим премијера
Нови магазин 11.06.2021
Главни специјални тужилац Миливоје Катнић изјавио је да нема никаквих информација о наводном плану за хапшење председника Владе Здравка Кривокапића. "Нити знам шта је Премијер радио у Патријаршији, нити сам информисан да је… »
Катнић: Нисам планирао да хапсим Кривокапића
Спутник 11.06.2021
Главни специјални тужилац Црне Горе Миливоје Катнић изјавио је вечерас да нема никаквих информација о наводном плану за хапшење председника Владе Здравка Кривокапића. „Нити знам шта је премијер радио у Патријаршији, нити сам… »
Кривокапић тврди да би био ухапшен да је потписао Темељни уговор са СПЦ
Ал Јазеера 11.06.2021
Кривокапић каже да је имао информацију да би био ухапшен да је у Београду потписао Темељни уговор са СПЦ-ом; главни специјални тужилац Миливоје Катнић негира те наводе. Премијер Цене Горе Здравко Кривокапић казао је да не… »
Специјални тужилац Црне Горе: Нисам планирао да хапсим Кривокапића
Н1 Инфо 11.06.2021
Главни специјални тужилац Црне Горе Миливоје Катнић изјавио је да нема никаквих информација о наводном плану за хапшење председника Владе Здравка Кривокапића. „Нити знам шта је премијер радио у Патријаршији, нити сам информисан… »
Катнић одговорио кривокапићу: Ево шта је рекао на њеогве наводе о хапшењу
Вечерње новости 11.06.2021
Фото Јутјуб - Нити знам шта је премијер радио у Патријаршији, нити сам информисан да је планирао да изврши кривично дело велеиздаје, нити сам планирао да га хапсим - казао је Катнић за Антену М, коментаришући вечерашњу изјаву… »
Кривокапић тврди да је катнић хтео да га ухапси: Премијер Црне Горе се правда због одбијања да потпише Темељни уговор
Вечерње новости 10.06.2021
Фото: АП Пхото/Ристо Бозовиц Кривокапић је рекао да је требао да буде ухапшен због велеиздаје након потписивања Темељног уговора са Српском православном црквом и повратка у Црну Гору, и то по налогу специјалног тужиоца Миливоја… »
Вести дана »
ВИДЕО: Тужилаштво у Мионици покренуло поступак због напада на посматраче Црте
Радио 021 пре 40 минутајош 112 повезане
Састанак америчке и украјинске делегације – Рубио: Ово није само питање окончања рата; Умеров: Разговарамо о будућности Украјине
РТС пре 5 минутајош 25 повезаних
Снег наставља да пада у Београду, али и широм Србије: Огласио се РХМЗ са најновијом прогнозом
Мондо пре 3 сатајош 30 повезаних
Избори у Неготину, Мионици и Сечњу: Висока излазност, пријављене бројне неправилности
BBC News пре 3 сатајош 24 повезане