Повезане вести

Ивани шпановић не пријају правила: Наша најбоља атлетичарка сматра да су промене у Дијамансткој лиги добре само за публику

Ивани шпановић не пријају правила: Наша најбоља атлетичарка сматра да су промене у Дијамансткој лиги добре само за публику

Вечерње новости 11.06.2021
ФОТО: Принтскрин Иначе, у првих пет серија Ивана је имала скок од 6,74 метара. Михамбо је скочила 6,82, а Бек Мирончук 6,79 м. Зато је Шпановићева после тријумфа истакла: - Искрено не подржавам увођење нових правила на овај… »
Дијамантска лига: Победа Иване Шпановић у Фиренци, Синанчевић други

Дијамантска лига: Победа Иване Шпановић у Фиренци, Синанчевић други

Спортски журнал 11.06.2021
- Искрено нисам подржавалац увођења нових правила на овај начин, можда је то за публику интересантно, али што се мене тиче и вечерашњег наступа реално имала сам резултат за треће место, тако се и осећам - рекла је Шпановићева… »
Ивана, незадовољна рекордерка: Не свиђа ми се ново правило

Ивана, незадовољна рекордерка: Не свиђа ми се ново правило

Нова 11.06.2021
Најбоља српска атлетичарка победила је на митингу Дијамантске Лиге у Фиренци, али јој се не допадају нова правила. Ивана је скакала прве три серије, након тога пропуштала скокове, да би се на залетиште вратила у шестој серији… »
Ивана шпановић победила у фиренци: Лет спрске атлетичарке нико није могао да испрати

Ивана шпановић победила у фиренци: Лет спрске атлетичарке нико није могао да испрати

Вечерње новости 10.06.2021
Фото АП Она је славила са скоком 6,56 метара начињеним у шестој серији (суперфиналу), а њен најбољи скок био је 6,74 метара... Занимљиво је то да Ивана није остварила најбољи резултат у скоку удаљ. Боља од ње била је… »

Вести дана »