Повезане вести

Микс страхиње и немање: Никола Јокић говорио о утицају породице на каријеру и о љубави према коњима (фото+видео)

Микс страхиње и немање: Никола Јокић говорио о утицају породице на каријеру и о љубави према коњима (фото+видео)

Вечерње новости 11.06.2021
фото: архива За почетак, о начину на који су га старија браћа, Страхиња и Немања, обликовали. - Најстарији брат Страхиња је велики и јак као ја, али није талентован. Немања је био веома талентован, али га није много занимала… »
Покорио НБА планету

Покорио НБА планету

Вести онлине 11.06.2021
Историја је исписана. Српски кошаркаш Никола Јокић најбољи је на планети. Сомборац је померио границе у НБА лиги ове сезоне. Он је изабран за МВП најјаче лиге света и први је центар после Шекила О’Нила и паузе од 21 године, који… »
Јокићева исповест: Због љубави према коњима умало оставио кошарку, открио колико му значи породица и Денвер (ВИДЕО)

Јокићева исповест: Због љубави према коњима умало оставио кошарку, открио колико му значи породица и Денвер (ВИДЕО)

Вести онлине 11.06.2021
Српски центар Никола Јокић проглашен је за најбољег играча НБА лиге, а одмах после великог признања дао је ексклузиван интервју за званичан јутјуб канал Денвера у ком се присетио својих кошаркашких почетака! Он је говорио о… »
Јокић открио до сада непознате детаље: Оставио сам кошарку и окренуо сам се коњима, на првом тренингу су ишле сузе! (видео)…

Јокић открио до сада непознате детаље: Оставио сам кошарку и окренуо сам се коњима, на првом тренингу су ишле сузе! (видео)…

Хот спорт 11.06.2021
Заслужио је све ово. Никола Јокић је проглашен за најкориснијег играча НБА лиге. Поводом тога, дао је интервју за званичан канал Денвера, где је открио до сада непознате детаље из његовог детињства. Никола је истакао да је у… »
Први Јокићев интервју од МВП титуле: Ја сам микс своје браће, уживам што изненађујемо свет

Први Јокићев интервју од МВП титуле: Ја сам микс своје браће, уживам што изненађујемо свет

Моззарт спорт 11.06.2021
Најбољи кошаркаш НБА лиге због коњичких трка пожелео да напусти кошарку са 14 година. Први пут од када му је уручена награда за најкориснијег кошаркаша лигашког дела НБА лиге, Никола Јокић опширно је говорио за медије. Учинио… »
Данас је МВП - а хтео да дигне руке од свега! Јокић открио: Напустио сам кошарку, шест месеци нисам играо!

Данас је МВП - а хтео да дигне руке од свега! Јокић открио: Напустио сам кошарку, шест месеци нисам играо!

Мондо 11.06.2021
Колико би само спорт био сиромашнији да га отац није убедио... Колико би само спорт био сиромашнији да га отац није убедио... Никола Јокић је најкориснији играч НБА лиге, а све је могло да оде и у другом правцу. Да је пре много… »

Вести дана »