Povezane vesti
Saša priznao da je pijan usmrtio druga: "Dozivao sam ga, pokušao sam da vidim da li mu srce kuca"
Telegraf 11.06.2021
Saša je istakao da je i njemu teško zbog Srbine smrti jer, kako je kazao, bili su skoro nerazdvojni. Saša Blagojević (28) optužen za teško delo protiv javnog saobraćaja jer je 1. novembra prošle godine na Bulevaru Nikola Tesla u Nišu vozilom „BMW“… »
Vozač priznao krivicu za smrt druga na Bulevaru Nikola Tesla
Niške vesti 11.06.2021
Blagojević je danas pred Višim sudom priznao krivicu i izjavio da je i njemu teško zbog Srbine smrti jer su, kako je kazao, bili su skoro nerazdvojni drugovi. Ispričao je da su Saša i on te “kobne” večeri bili sa još dve drugarice u Niškoj Banji, a potom… »
Priznao da je pijan usmrtio druga: Saša je prošle godine izazvao nesreću na Bulevaru Nikola Tesla u Nišu - preti kazna od osam…
Večernje novosti 11.06.2021
Foto: J. Ćosin NJegov advokat Andrija Krasić kazao je da neće osporavati optužnicu ali da će insisitirati na utvrđivanju okolnosti kako bi njegov sud doneo pravilnu odluku prilikom odmeravanja kazne. I Saša i njegov advokat izrazili su saučešće Sašinoj… »
Vesti dana »
UKRAJINSKA KRIZA: Rusija napala sa 500 dronova i 40 raketa, primarna meta Kijev
RTV pre 1 satjoš 39 povezanih
Vučić: Novi generalštab biće završen za tri godine; Moramo podići nivo popunjenosti svih naših jedinica
RTV pre 5 minutajoš 24 povezane
"Mi smo jedna rasturena ekipa! U ovom trenutku smo najgori tim Evrolige!" Legendarni as Partizana zagrmeo posle velike bruke crno-belih! Njegove reči odjekuju.
Kurir pre 15 minutajoš 35 povezanih
Više sunca, niže temperature: Vetrovito i hladno poslednjeg vikenda u godini
N1 Info pre 4 satijoš 19 povezanih
Mali: Srbija će morati da reaguje ako se do 15. januara ne pronađe rešenje za NIS
NIN pre 1 satjoš 12 povezanih