Povezane vesti
Saša priznao da je pijan usmrtio druga: "Dozivao sam ga, pokušao sam da vidim da li mu srce kuca"
Telegraf 11.06.2021
Saša je istakao da je i njemu teško zbog Srbine smrti jer, kako je kazao, bili su skoro nerazdvojni. Saša Blagojević (28) optužen za teško delo protiv javnog saobraćaja jer je 1. novembra prošle godine na Bulevaru Nikola Tesla u Nišu vozilom „BMW“… »
Vozač priznao krivicu za smrt druga na Bulevaru Nikola Tesla
Niške vesti 11.06.2021
Blagojević je danas pred Višim sudom priznao krivicu i izjavio da je i njemu teško zbog Srbine smrti jer su, kako je kazao, bili su skoro nerazdvojni drugovi. Ispričao je da su Saša i on te “kobne” večeri bili sa još dve drugarice u Niškoj Banji, a potom… »
Priznao da je pijan usmrtio druga: Saša je prošle godine izazvao nesreću na Bulevaru Nikola Tesla u Nišu - preti kazna od osam…
Večernje novosti 11.06.2021
Foto: J. Ćosin NJegov advokat Andrija Krasić kazao je da neće osporavati optužnicu ali da će insisitirati na utvrđivanju okolnosti kako bi njegov sud doneo pravilnu odluku prilikom odmeravanja kazne. I Saša i njegov advokat izrazili su saučešće Sašinoj… »
Vesti dana »
„Neću da nečija deca budu gladna, a da mi plaćamo Ćacilend i Vučićev hir“: Autoprevoznik Jaćimović nastavlja štrajk glađu i poručuje da neće platiti kazne
Nova pre 2 satajoš 25 povezanih
Dijana Hrka odbila sastanak sa Aleksandrom Vučićem: „Slagao me je u startu“
Nova pre 9 minutajoš 75 povezanih
Vlada Srbije usvojila budžet za 2026. godinu sa planiranim deficitom i zaduženjem
Naslovi.ai pre 4 satijoš 16 povezanih
Ziđin Koper podneo zahtev za procenu uticaja na životnu sredinu na ležištu Kraku Bugaresku
Naslovi.ai pre 3 satajoš 12 povezanih
Pre 4 godine mu amputirali prst zbog gangrene: Komšije otkrile da je otac Marije Šerifović bio u Domu za stara lica
Mondo pre 1 satjoš 29 povezanih