Povezane vesti
Na izborima za MZ Vučić i Vučević, rešavaju glasove kafom i čarapama
Luftika 11.06.2021
Izbori za savete mesnih zajednica u Novom Sadu i okolini održaće se u nedelju, 13. juna u 42 od 47 mesnih zajednica (MZ). S obzirom da se u MZ širom Novog Sada kandidovalo na desetine nezavisnih građana, Srpska napredna stranka (SNS) je u cilju… »
Novi Sad pred najbitnijim izborima za mesne zajednice u svojoj istoriji
Luftika 11.06.2021
Izbori za članove saveta mesnih zajednica održaće se u nedelju, 13. juna u Novom Sadu i prigradskim naseljima, i to u 42 od ukupno 47 mesnih zajednica koliko ih ova teritorija broji. Ovogodišnji izbori se po mnogome razlikuju od prethodih, a prvenstveno… »
Tadijin: Oprobani recept i na izborima za savete MZ – obećanja i brendirana kafa
N1 Info 11.06.2021
U nedelju će u Novom Sadu biti održani izbori za 42 od ukupno 47 mesnih zajednica, a ono što ih razlikuje od prethodnih izbornih ciklusa je to što su se za otprilike trećinu kandidovali i nezavisni, nestranački kandidati. Političke tenzije između… »
Vesti dana »
"Ja sam pravoslavni Srbin i ponosan sam na korene!" Ovako je o sebi govorio Mark Brnović: "Pokupio sam najbolje od celog Balkana" (foto)
Blic pre 12 minutajoš 3 povezane
(Video) Jedni spremaju ispit, drugi slave u krugu porodice. Evo kako će građani dočekati Srpsku novu godinu: Ove godine bez organizovanog dočeka u Beogradu
Blic pre 1 satjoš 3 povezane
RHMZ: U toku noći oprez zbog poledice, tokom dana pretežno suvo i oblačno
RTV pre 12 minutajoš 1 povezana
"Jako mi je žao" Seka Aleksić osudila napad na Anu Bekutu na Trgu u Čačku: "Ona se uvek sjajno ponaša i dobar je čovek" (video)
Blic pre 2 minutajoš 1 povezana
Kancelarija za KiM: Napad na dvojicu Srba u Dečanima dokaz koliko su povratnici ugroženi na Kosovu
Danas pre 2 satajoš 1 povezana