Повезане вести
Тешко ми је због Србине смрти: Настављено суђење Саши Благојевићу за несрећу у којој је настрадао његов најбољи пријатељ…
Вечерње новости 11.06.2021
Смрскани "БМВ" после ударца у зграду Током истраге, утврђено је да је Благојевић у крви имао 1,3 промила алкохола, а отежавајућа околност по њега је и што није имао возачку дозволу. Тврди се да је возећи 108 километара на сат… »
Плакао сам и молио бога да је жив: Мртав пијан без дозволе БМВ-ом јурио 108, усмртио друга - а били су нераздвојни
Мондо 11.06.2021
Потресно сведочење Саше Благојевића који је у новембру 2020. у Нишу возећи пијан починио тешко дело против безбедности јавног саобраћаја одржано је данас . Потресно сведочење Саше Благојевића који је у новембру 2020. у Нишу… »
Признао да је мортус пијан дивљао: БМВ-ом и усмртио друга "Покушао сам да ставим руку на његово срце, да видим да ли је жив…
Блиц 11.06.2021
"Погледао сам у Србу који је био на сувозачевом месту. Не сећам се да сам вратио поглед испред себе, у секунди ми се само појавила слика кружног тока и неке беле тачкице у позадини. Следеће чега се сећам јесте то да се будим… »
Вести дана »
Прогноза за среду, 18. март: Данас ветровито, током дана облачно, местимично киша, у планинама снег
Бета пре 3 сатајош 2 повезане
Метеор од седам тона, пречника од скоро два метра успаничио житеље савезних држава САД
Бета пре 4 сатијош 1 повезана
Иран потврдио смрт свог најмоц́нијег човека, Алија Лариџанија, Израел прети ајатолаху Хамнеију
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
Трамп: Сједињеним Државама не треба НАТО јер неће да помогне отварање Ормуског мореуза
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
Изабрана нова Влада Републике Српске: Саво Минић поново добио подршку Скупштине РС
Курир пре 4 сатијош 2 повезане