Повезане вести

Рекла ми је да ћу умрети у 86. Години: Саша Поповић први пут о сусрету са баба Вангом - ево шта је све погодила!

Рекла ми је да ћу умрети у 86. Години: Саша Поповић први пут о сусрету са баба Вангом - ево шта је све погодила!

Мондо 11.06.2021
Саша Поповић о сусрету са пророчицом. Саша Поповић о сусрету са пророчицом. Недавно је откривено како изгледа дом Саше Поповића и Сузане Јовановић, која се недавно вратила на музичку сцену, а бивши директор "Гранда" сада је први… »
Баба Ванга ми је рекла да ћу живети до 86.: Године Саша Поповић се присетио сусрета са чувеном пророчицом, Брена се смејала, а…

Баба Ванга ми је рекла да ћу живети до 86.: Године Саша Поповић се присетио сусрета са чувеном пророчицом, Брена се смејала, а…

Блиц 11.06.2021
Бивши директор "Гранд", Саша Поповић иако је у пензији ради пуном паром. Како је сада открио, не види ко би могао да га наследи, а Поповић се дотакао и сусрета са легендарном баба Вангом за који јавност до сада није знала. -… »
Баба Ванга ми је рекла када ћу умрети: Саша Поповић открио шта је њему и Брени прорекла чувена видовњакиња (фото/видео)

Баба Ванга ми је рекла када ћу умрети: Саша Поповић открио шта је њему и Брени прорекла чувена видовњакиња (фото/видео)

Вечерње новости 10.06.2021
Фото: Милена Анђела/Теодора Ћирић Саша Поповић је на наваљивање новинара решио да проговори и о једној теми која дуго интригира јавност - шта је њему и Брени рекла чувена пророчица баба Ванга када су је посетили у Бугарској… »

Вести дана »