Povezane vesti
Miki Manojlović o nasledniku: Čupam mu reči iz usta
Nova 11.06.2021
Iako retko govori o privatnom životu i svojoj porodici, glumac Miki Manojlović je u intervju koji je nedavno dao za medije otkrio otkrio da njegov sin ne želi da se bavi glumom Naime, Miki je ispričao da njegov naslednik i dalje „traži svoj put“, ali da… »
Sin je rekao - Moj tata može biti za*eban! Miki Manojlović prvi put o porodici: Otkrio čime mu se naslednik bavi!
Mondo 11.06.2021
Miki Manojlović iskreno o porodici i sinu Ivanu. Miki Manojlović iskreno o porodici i sinu Ivanu. Nedavno je otkriveno kako izgleda supruga Predraga Mikija Manojlovića - glumica Tamara Vučković, glumac je za domaće medije prvi put govorio i o svom sinu… »
"Čupam mu reči iz usta": Miki Manojlović iskreno o porodici i sinu koji ne želi da bude glumac
Blic 11.06.2021
Glumac Miki Manojlović prvi put je govorio o svojoj porodici i nasledniku, koji ne želi da bude glumac, kao njegovi roditelji. - Moj Ivan je tek maturirao i zabranjuje mi da pustim to što radi. Ostavlja trajni trag, kao da piše dnevnik svog unutrašnjeg… »
Miki Manojlović nikad iskrenije o porodici: Sin misli za mene da sam kul, a za mamu da je gnjavatorka!
Alo 11.06.2021
Glumac je prvi put govorio o nasledniku, koji ne želi da bude glumac, kao njegovi roditelji. Predrag Miki Manojlović trenutno boravi u Zagrebu, gde snima "Strica". Kad nije pred kamerama, druži se s prijateljima i porodicom koja živi u Zagrebu... Glumac… »
Vesti dana »

Vatrogasci zatekli usijanu plinsku bocu i odmah reagovali Sprečena još veća tragedija u Rakovici
Alo pre 1 satjoš 34 povezane

Danka Nešović odgovorila da li će se kandidovati za direktorku Pete gimnazije
Danas pre 30 minutajoš 31 povezana

Od sledeće nedelje ova pojava praviće problem! Oglasio se RHMZ: Nakon toplih dana, ponovo preokret
Telegraf pre 3 satajoš 32 povezane

Goci: Oduševljen sam što su studenti iz Srbije ušli u uži izbor za nagradu Saharov
Danas pre 1 satjoš 13 povezanih

Sve vreme ćutao pred tužiocem: Saslušan Tasmanijski đavo zbog napada nožem na taksistu
Mondo pre 39 minutajoš 20 povezanih