Повезане вести
Мики Манојловић о наследнику: Чупам му речи из уста
Нова 11.06.2021
Иако ретко говори о приватном животу и својој породици, глумац Мики Манојловић је у интервју који је недавно дао за медије открио открио да његов син не жели да се бави глумом Наиме, Мики је испричао да његов наследник и даље… »
Син је рекао - Мој тата може бити за*ебан! Мики Манојловић први пут о породици: Открио чиме му се наследник бави!
Мондо 11.06.2021
Мики Манојловић искрено о породици и сину Ивану. Мики Манојловић искрено о породици и сину Ивану. Недавно је откривено како изгледа супруга Предрага Микија Манојловића - глумица Тамара Вучковић, глумац је за домаће медије први… »
"Чупам му речи из уста": Мики Манојловић искрено о породици и сину који не жели да буде глумац
Блиц 11.06.2021
Глумац Мики Манојловић први пут је говорио о својој породици и наследнику, који не жели да буде глумац, као његови родитељи. - Мој Иван је тек матурирао и забрањује ми да пустим то што ради. Оставља трајни траг, као да пише… »
Мики Манојловић никад искреније о породици: Син мисли за мене да сам кул, а за маму да је гњаваторка!
Ало 11.06.2021
Глумац је први пут говорио о наследнику, који не жели да буде глумац, као његови родитељи. Предраг Мики Манојловић тренутно борави у Загребу, где снима "Стрица". Кад није пред камерама, дружи се с пријатељима и породицом која… »
Вести дана »
Пољопривредници у протесту обуставили разговоре са министром пољопривреде Србије, наставили блокаде
Слободна Европа пре 1 сатјош 39 повезаних
Иуцом објавио прелиминарне резултате поновљених избора за Високи савет тужилаштва
Радио 021 пре 43 минутајош 26 повезаних
Доскорашња директорка "Пете" гимназије Данка Нешовић постала помоћница министра
Н1 Инфо пре 9 сатијош 10 повезаних
Аталанта поготком Самарџића у надокнади времена изборила пласман у осмину финала ЛШ
Радио сто плус пре 18 минутајош 104 повезане