Povezane vesti
Sanda Rašković Ivić: Vratićemo penzije koje je Vučić opljačkao bez kalauza i čarape na glavi
Glas Šumadije 11.06.2021
Potpredsednica Narodne stranke Sanda Rašković Ivić izjavila je danas da će, kada ta stranka preuzme odgovornost za vođenje države, penzionerima biti vraćene penzije koje im je predsednik Srbije Aleksandar Vučić „bez kalauza i čarape na glavi“ oteo sa… »
Rašković Ivić: Vratićemo otete penzije, od sutra akcija podsećanja javnosti na ovu veliku nepravdu
Beta video 11.06.2021
BEOGRAD - ``Ako bude sreće, vratićemo direktno penzionerima, a ako ne, mi ćemo to učiniti naslednicima tih penzionera. Mi nećemo čekati da ljudi pravdu traže po evropskim sudovima”, izjavila je potpredsednica Narodne stranke Sanda Rašković Ivić. Ona je… »
Vesti dana »
Ministarka energetike: SAD nisu produžile licencu NIS-u, slede možda i najteže odluke u našoj istoriji
Moj Novi Sad pre 4 minutajoš 51 povezana
Vremenska prognoza: Sutra do 23 stepena, sledeće nedelje hladnije sa kišom
Beta pre 1 satjoš 26 povezanih
Dijana Hrka primila infuziju u bolnici, ne odustaje od štrajka glađu
BBC News pre 5 satijoš 10 povezanih
Amerika produžila Lukoilu licencu za poslovanje: Odmah se oglasili, odredili su novi datum isteka transakcija
Mondo pre 6 satijoš 13 povezanih
Miško Ražnatović se smeje žocovoj izjavi: Uvek neki problem sa igračima, pre diskoteke, sada telefoni!
Hot sport pre 1 satjoš 24 povezane