Povezane vesti
Radila sam nos! Ruža Rupić u Kontra šou priznala šta je sve radila na sebi: Sad kreću skandali!
Mondo 11.06.2021
Ruža Rupić o estetskim korekcijama. Ruža Rupić o estetskim korekcijama. Pevačica i jutjuberka Ruža Rupić gošća je večerašnjeg izdanja emisije Kontra šou na Kurir televiziji. Ovom prilikom Ruža je otkrila šta je sve radila od estetskih zahvata na sebi… »
Prokleta sam! Ruža Rupić progovorila o bivšima: Imam kritičan izbor muškaraca, problemi kreću kad me stvarno upoznaju!
Mondo 11.06.2021
Ruža Rupić je u emisiji Kontra šou govorila i o bivšima. Ruža Rupić je u emisiji Kontra šou govorila i o bivšima. Pevačica i jutjuberka Ruža Rupić gošća je večerašnjeg izdanja emisije Kontra šou na Kurir televiziji. Ovom prilikom Ruža je otkrila zašto… »
Pridržavala sam se ishrane, a smršala 800 grama! Ruža Rupić tkrila kako je prošla kod poznate nutricionistkinje!
Mondo 11.06.2021
Ruža Rupić iskreno o dijeti u emisiji Kontra šou. Ruža Rupić iskreno o dijeti u emisiji Kontra šou. Pevačica i jutjuberka Ruža Rupić gošća je večerašnjeg izdanja emisije Kontra šou na Kurir televiziji. Ruža je ovom prilikom otkrila da vodi bitku s… »
Vesti dana »

Ponovo vremenske nepogode, narandžasti meteo-alarm u delovima Srbije
Vreme pre 36 minutajoš 31 povezana

Zemljotres od 6,7 stepeni Rihterove skale pogodio ruska Kurilska ostrva kod Kamčatke
Insajder pre 57 minutajoš 15 povezanih

Uhapšen stefan Đurić Rasta! Policija reperu stavila lisice na ruke naočigled svih
Kurir pre 12 minutajoš 15 povezanih

Srbija i RS obeležavaju tri decenije od akcije “Oluja” i egzodusa Srba iz Hrvatske
Vesti online pre 1 satjoš 13 povezanih

Sezona godišnjih odmora donosi gužve: Sat čekanja na Preševu
Serbian News Media pre 42 minutajoš 11 povezanih