Povezane vesti
"Držali su nas dva sata u policiji": Šok detalji afere Kije Kockar i Stefana Karića
Blic 12.06.2021
Stefan Karić obelodanio je sve probleme koje je Kija Kockar imala zbog Filipa Đukića, pa istakao da su ih držali u policiji dva sata. - Ja sam rekao da jednog dana ona neće moći da izađe, da nešto što nije iznešeno, ne znači da neće biti. O… »
Kiju i mene su u policiji držali 2 sata! Karić otkrio kakve je probleme Kockareva imala zbog bivšeg zadrugara!
Mondo 12.06.2021
Tvrdi i da postoji zapisnik. Tvrdi i da postoji zapisnik. Učesnik Zadruge Stefan Karić otkrio je kakva je probleme Kija Kockar imala sa bivšim Zadrugarom Filipom Đukićem, sa kojim su je spajali tokom zajedničkog učešća u rijalitiju. Boru Santanu… »
Vesti dana »

Dani žalosti u Severnoj Makedoniji nakon tragedije u Kočanima, građani odaju poštu
RTS pre 20 minutajoš 36 povezanih

BLOG: Studenti u Novom Sadu blokirali Skupštinu grada, reagovala interventna policija
N1 Info pre 21 minutajoš 19 povezanih

Izrael gađao Gazu, najmanje 300 mrtvih, tvrde palestinski izvori
BBC News pre 56 minutajoš 17 povezanih

Pokret Bravo traži oslobađanje Pogačara koji je sinoć priveden kod Skupštine Novog Sada
N1 Info pre 25 minutajoš 8 povezanih

Skupština Srbije danas nastavlja zasedanje, na dnevnom redu i Vučevićeva ostavka
Radio 021 pre 1 satjoš 9 povezanih