Povezane vesti
"Držali su nas dva sata u policiji": Šok detalji afere Kije Kockar i Stefana Karića
Blic 12.06.2021
Stefan Karić obelodanio je sve probleme koje je Kija Kockar imala zbog Filipa Đukića, pa istakao da su ih držali u policiji dva sata. - Ja sam rekao da jednog dana ona neće moći da izađe, da nešto što nije iznešeno, ne znači da neće biti. O Kiji se radi… »
Kiju i mene su u policiji držali 2 sata! Karić otkrio kakve je probleme Kockareva imala zbog bivšeg zadrugara!
Mondo 12.06.2021
Tvrdi i da postoji zapisnik. Tvrdi i da postoji zapisnik. Učesnik Zadruge Stefan Karić otkrio je kakva je probleme Kija Kockar imala sa bivšim Zadrugarom Filipom Đukićem, sa kojim su je spajali tokom zajedničkog učešća u rijalitiju. Boru Santanu je… »
Vesti dana »
Studenti iz Novog Sada radikalizuju borbu: Pozivaju na bojkot nastave i proteste, pozvali kolege iz Beograda, Niša i Kragujevca da im se pridruže (VIDEO)
Danas pre 2 satajoš 43 povezane
Nema Jelene, nema nastave: Plenum studenata Univerziteta u Novom Sadu doneo odluku o ulasku u bojkot nastave
Insajder pre 2 satajoš 48 povezanih
Latinović: Ne postoje stvarni razlozi zbog kojih se i u postojećem pravnom okviru ne bi moglo naći rešenje za Grenland (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 85 povezanih
Vučić sa Orbanom o NIS-u: Nadam se konačnom ugovoru Rusa i Mađara do sredine marta
NIN pre 3 satajoš 22 povezane