Povezane vesti
"Žedni su moje krvi! Izbavite me iz pakla!": Karadžić iz zatvora poslao pismo Putinu!
Pravda 12.06.2021
Radovan Karadžić, bivši predsednik Republike Srpske, koji je nedavno prebačen iz zatvora u Hagu u ozloglašeni britanski kazamat na ostrvu Vajt, koji je prepun muslimanskih ekstremista, uputio je pismo predsedniku Rusije Vladimiru Putinu sa molbom da ga… »
Karadžić pisao Putinu da ga izbavi iz britanskog zatvora
Vesti online 12.06.2021
Bivši predsednik Republike Srpske Radovan Karadžić, koji je nedavno prebačen iz Haga u ozloglašeni britanski zatvor na ostrvu Vajt, uputio je pismo predsedniku Rusije Vladimiru Putinu sa molbom da ga izbavi odatle i “spasi mu život”, piše “Alo”. Kako… »
"Brate, spasi mi život, ovde su žedni krvi" Radovan Karadžić pisao Putinu i tražio da mu pomogne!
Srbija danas 12.06.2021
Radovan Karadžić pisao ruskom predsedniku. Bivši predsednik Republike Srpske Radovan Karadžić, koji je nedavno prebačen iz Haga u ozloglašeni britanski zatvor na ostrvu Vajt, uputio je pismo predsedniku Rusije Vladimiru Putinu sa molbom da ga izbavi… »
Vesti dana »

"U 9 od 10 srpskih opština ubedljivu većinu osvojila je Srpska lista": Vučić o rezultatima izbora na KiM: "Naročito sam zahvalan ljudima u Gračanici"
Blic pre 4 satijoš 6 povezanih

Priština i Južna Mitrovica idu u drugi krug izbora: Prvi rezultati izbora na Kosovu: Tahiri proglasio pobedu pre vremena
Blic pre 1 satjoš 4 povezane

Tramp ide na Bliski istok da proslavi prekid vatre i pozove arapske lidere da iskoriste priliku
Beta pre 4 satijoš 1 povezana

Netanjahu: Izrael izvojevao ogromne pobede u ratu protiv Hamasa, borba nije gotova
Danas pre 6 satijoš 1 povezana