Povezane vesti

Dodik: Nećemo ratovati, ali ćemo se braniti

B92 12.06.2021
Banjaluka -- Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik ocenio je da su nakon 25 godina narodi u BiH "zavađeniji" nego pre. On je istakao da Republika Srpska nema nameru da ratuje, ali da će se braniti ako je neko bude ugrožavao. Na pitanje da li… »

Dodik: Nećemo ratovati, ali ćemo se braniti

Alo 12.06.2021
Na pitanje da li je tačan utisak da on i predsednik Srbije Aleksandar Vučić nemaju isto stanovište o BiH i RS i da se Vučićevo i njegovo mišljenje o osamostaljenju RS od BiH razlikuju, Dodik je odgovorio potvrdno. Predsedavajući Predsedništva BiH… »

Dodik: Nećemo ratovati, ali ćemo se braniti

RTV 12.06.2021
BANJA LUKA - Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik ocenio je da su nakon 25 godina narodi u BiH "zavađeniji" nego pre i istakao da Republika Srpska nema nameru da ratuje, ali da će se braniti ako je neko bude ugrožavao. Na pitanje da li je… »

"Mi nećemo ratovati, ali ćemo se braniti": Dodik poručio da srpska strana nema nameru da pomera, već da ojača entitetsku…

Blic 12.06.2021
Srpski član i predsedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da između Republike Srpske i Federacije BiH postoji entitetska granica, koju srpska strana nema nameru da pomera, već da je ojača. Dodik je rekao da nije spreman da žrtvuje… »

Dodik: Nećemo ratovati, ali ...

Pravda 12.06.2021
Između Republike Srpske i Federacije BiH postoji entiteska granica, mi nemamo nameru da je pomeramo, ali imamo nameru da je ojačavamo, rekao je za Euronews Srbija predsedavajuči predsedništva BiH Milorad Dodik. Naveo je da su nakon 25 godina narodi u… »

Vesti dana »