Повезане вести

Ћиро Блажевић у свом стилу: "Миха се дозвао памети"

Ћиро Блажевић у свом стилу: "Миха се дозвао памети"

Спортске.нет 12.06.2021
Некадашњи хрватски фудбалски тренер Мирослав Ћиро Блажевић прокоментарисао је речи Синише Михајловића да ће навијати за "модре" на Европском првенству. Михајловић је недавно рекао како ће му први избор, када већ нема Србије, за… »
Миха дигао Балкан на ноге, Ћиро "досолио": Знао сам да ће се дозвати памети! Овако је легендарни Блажевић реаговао кад је чуо…

Миха дигао Балкан на ноге, Ћиро "досолио": Знао сам да ће се дозвати памети! Овако је легендарни Блажевић реаговао кад је чуо…

Спортал блиц 12.06.2021
Ако је неко успео да пре старта првенства Европе подигне цео Балкан на ноге, онда је то , прослављени српски фудбалер. Тренер Болоње је у изјави за српске медије открио да ће на Европском првенству, које је синоћ коначно… »
Синиша михајловић открио да навија за Хрватску на еуро 2020: Одмах реаговао Ћиро Блажевић!

Синиша михајловић открио да навија за Хрватску на еуро 2020: Одмах реаговао Ћиро Блажевић!

Вечерње новости 12.06.2021
ФОТО: Принтскрин/Инстаграм/оффициалбологнафц Овакву његову одлуку прокоментарисао је легендарни Мирослав Ћиро Блажевић. – Поздрављам Миху, знао сам да ће се дозвати памети, и драго ми је да се то десило, у свом стилу је рекао… »
Михина изјава којом је шокирао многе: Тренер Болоње открио да навија за Хрвате, Ћиро Блажевић одмах реаговао!

Михина изјава којом је шокирао многе: Тренер Болоње открио да навија за Хрвате, Ћиро Блажевић одмах реаговао!

Хот спорт 12.06.2021
Занимљива изјава тренера Болоње! Српски тренер Синиша Михајловић истакао је да очекује да ће се у финалу Првенства Европе наћи Италија и Хрватска, те да ће на овом турниру навијати за Ватрене. Овакву његову одлуку… »

Вести дана »