Povezane vesti

U Novom Pazaru zatvoreno 17 nelegalnih kockarnica

Politika 12.06.2021
NOVI PAZAR - U zajedničkoj akciji policije, Bezbednosno-informativne agencije (BIA), tužilaštva i Uprave za igre na sreću privremeno je zatvoreno 17 kladionica i kockarnica na teritoriji Novog Pazara, objavio je danas radio Sto plus. U tim objektima… »

U Novom Pazaru zatvoreno 17 nelegalnih kockarnica

Novi magazin 12.06.2021
U zajedničkoj akciji policije, Bezbednosno-informativne agencije (BIA), tužilaštva i Uprave za igre na sreću privremeno je zatvoreno 17 kladionica i kockarnica na teritoriji Novog Pazara, objavio je danas radio Sto plus. U tim objektima zaplenjeno je… »

U Novom Pazaru zatvoreno 17 nelegalnih kockarnica

Dnevnik 12.06.2021
NOVI PAZAR: Zbog neovlašćenog priređivanja igara na sreću u Novom Pazaru zatvoreno je 17 objekata, jedna osoba uhapšena, a za dve izdata poternica, dok je budžet Srbije oštećen za milion evra. Tom prilikom zaplenjeno je 85 automata i ruleta, 210… »

Zatvoreno 17 nelegalnih kladionica i kockarnica u Novom Pazaru

RTS 12.06.2021
Zbog neovlašćenog priređivanja igara na sreću u Novom Pazaru, zatvoreno je 17 objekata, jedna osoba uhapšena, a za dve izdata poternica. U zajedničkoj akciji Ministarstva finansija – Uprave za igre na sreću, Bezbednosno-informativne agencije… »

Velika akcija države Ministarstvo finansija, BIA i policija udarili svim silama

Alo 12.06.2021
Zbog neovlašćenog priređivanja igara na sreću zatvoreno je 17 objekata. U zajedničkoj akciji Ministarstva finansija - Uprave za igre na sreću, Bezbednosno-informativne agencije, Višeg javnog tužilaštva iz Novog Pazara i Ministarstva unutrašnjih… »

Zatvoreno 17 nelegalnih kockarnica u Novom Pazaru! Zaplenjena tehnika vredna preko pola miliona evra

IndeksOnline 12.06.2021
NOVI PAZAR – U zajedničkoj akciji policije, Bezbednosno-informativne agencije (BIA), tužilaštva i Uprave za igre na sreću privremeno je zatvoreno 17 kladionica i kockarnica na teritoriji Novog Pazara, objavio je danas radio Sto plus. U tim objektima… »

Zatvoreno 17 nelegalnih kockarnica u Novom Pazaru

N1 Info 12.06.2021
U zajedničkoj akciji policije, Bezbednosno-informativne agencije, tužilaštva i Uprave za igre na sreću privremeno je zatvoreno 17 kladionica i kockarnica na teritoriji Novog Pazara, objavio je radio Sto plus. U tim objektima zaplenjeno je 210… »

U Novom Pazaru zatvoreno 17 nelegalnih kockarnica

Nova 12.06.2021
U zajedničkoj akciji policije, Bezbednosno-informativne agencije (BIA), tužilaštva i Uprave za igre na sreću privremeno je zatvoreno 17 kladionica i kockarnica na teritoriji Novog Pazara, objavio je danas radio Sto plus. U tim objektima zaplenjeno je… »

Razbijen lanac ilegalnih kockarnica: Akcija policije u Novom Pazaru, zaplenjena ogromna svota novca i to nije sve!

Mondo 12.06.2021
Jedan muškarac je uhapšen, dok je za dvojicom raspisana poternica. Jedan muškarac je uhapšen, dok je za dvojicom raspisana poternica. U zajedničkoj akciji Ministarstva finansija-Uprave za igre na sreću, Bezbednosno-informativne agencije, Višeg… »

Zatvoreno 17 objekata: Zajednička akcija Ministarstva finansija i Bezbednosno-informativne agencije

Večernje novosti 12.06.2021
Foto: ministarstvo_finansija Zbog neovlašćenog priređivanja igara na sreću zatvoreno je 17 objekata. Tom prilikom zaplenjeno je 85 automata i ruleta, 210 televizora, 22 računara, 10 monitora, 18 štampača, kao i preko 650.000 dinara i 3.700 evra… »

U Novom Pazaru otkriveno više nelegalnih kladionica i kockarnica: Organizovao ilegalno klađenje

Telegraf 12.06.2021
Osumnjičeni su samo za poslednjih godinu dana stekli protivpravnu imovinsku korist od 1 milion evra. U zajedničkoj akciji Ministarstva finansija-Uprave za igre na sreću, Bezbednosno-informativne agencije, Višeg javnog tužilaštva iz Novog Pazara i… »

Epilog: Zatvoreno 17 kladionica, zaplenjena oprema vredna pola miliona evra

Radio sto plus 12.06.2021
U zajedničkoj akciji policije, Bezbednosno-informativne agencije, Višeg i Osnovnog tužilaštva, kao i Uprave za igre na sreću privremeno je zatvoreno 17 kladionica i kockarnica na teritoriji Novog Pazara, nezvanično saznaje radio Sto plus. Prilikom… »

Vesti dana »