Povezane vesti

Leće tuži Zvezdu zbog Falka

B92 12.06.2021
Filipe Falko nije se pokazao u svetlu u kom je najavljen prilikom dolaska u Crvenu zvezdu. Umesto velikog boljitka, koji se očekuje od skupocenih stranaca, izgleda da će doneti probleme, budući da je zbog njega u Ljutice Bogdana stigla tužba. Uputio… »

Leče tuži Zvezdu zbog Falka zbog nepoštovanja dogovora

Nova 12.06.2021
Crvena zvezda je u zimskom prelaznom roku dovele Filipa Falka iz italijanskog Lečea, ali je zbog povrede malo doprineo šampionu Srbije, a zbog njegovog transfera bi crveno-beli mogli da budu u dodatnom problemu. Predsednik Lečea, Saverio Stiki Damjani… »

Leče tuži Zvezdu zbog Falka? Predsednik tvrdi: Dogovori nisu ispoštovani

Mozzart sport 12.06.2021
Slučaj će se naći pred sporom u evropskoj kući fudbala. Dolazak Filipa Falka prošle zime trebalo je da donese Crvenoj zvezdi ozbiljno rešenje u ofanzivnom delu, a kako stvari stoje možda će doneti samo problem. Sreda, 21.00: (1,67) Italija (3,50)… »

Ovo ne sluti na dobro, italijani će tužiti zvezdu: Ako crveno-beli nisu ispoštovali dogovor, UEFA će reagovati sankcijama!

Hot sport 12.06.2021
Tako navode iz Italijanskog kluba. Filipo Falko bi mogao skupo da košta Crvenu zvezdu. Italijanski klub Leće je spreman da tuži srpskog šampiona zbog kako oni navode, neispoštovanog dogovora. Predsednik kluba Saverio Damijani je na konferenciji za… »

Zvezda dobija tužbu! Italijani besni zbog zimskog transfera: Idu na sud, spor će rešavati UEFA!

Mondo 12.06.2021
Leće želi da tuži srpskog šampiona jer se kasni sa prvom ratom za transfer. Leće želi da tuži srpskog šampiona jer se kasni sa prvom ratom za transfer. Januarski transfer Crvene zvezde u kom je Filipo Falko stigao iz Lećea, mogao bi srpskom timu… »

Leče tuži crvenu zvezdu zbog falka: Predsednik tvrdi: "Nisu ispoštovali dogovor"

Večernje novosti 12.06.2021
FOTO: EPA Felipe Falko je najavljivan kao veliko pojačanje, igrač koji će u Zvezdi praviti razliku, a čini se na kraju da će samo stvoriti problem srpskom šampionu. Predsednik kluba Saverio Stiči Damijani sazvao je konferenciju za medije na kojoj… »

Vesti dana »