Povezane vesti

"Orlovi" se okupili u Beogradu: Sedmorica na prozivci Kokoškova

B92 12.06.2021
Košarkaši Srbije okupili su se u Beogradu na startu priprema za kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre u Tokiju. U hotelu "Kraun plaza", oko 14 časova, selektoru Igoru Kokoškovu se javila prva grupa igrača. To su bili Nemanja Bjelica, Miroslav… »

Počelo okupljanje košarkaša Srbije pred Olimpijski kvalifikacioni turnir

Beta 12.06.2021
Košarkaška reprezentacija Srbije počela je danas sa okupljanjem pred kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre, preneo je danas Košarkaški savez Srbije. Danas su se selektoru Srbije javili prvi igrači: Nemanja Bjelica, Miroslav Raduljica, Stefan… »

Počelo okupljanje košarkaša Srbije pred Olimpijski kvalifikacioni turnir

Sportski žurnal 12.06.2021
Košarkaška reprezentacija Srbije počela je sa okupljanjem pred kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre, preneo je Košarkaški savez Srbije. Selektoru Srbije javili su se prvi igrači: Nemanja Bjelica, Miroslav Raduljica, Stefan Jović, Nemanja… »

Misija Tokio: Kokoškov polako okuplja „Orlove“

N1 Info 12.06.2021
U subotu je u Beogradu počelo okupljanje muške seniorske reprezentacije Srbije pred Olimpijski kvalifikacioni turnir, koji će se održati u Beogradu. Selektoru Igoru Kokoškovu se javila prva grupa igrača, koju su činili Nemanja Bjelica, Miroslav… »

Prvi Orlovi na okupu: Pojavili se Bjelica, Jović, Nedović, Raduljica...

Mozzart sport 12.06.2021
Počinje spremanje za kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre. Vreme je, počelo je okupljanje najboljih košarkaša koje Srbija poseduje. Pojavili su se prvi Orlovi koji su od prvog dana na raspolaganju selektoru Igoru Kokoškovu. Košarkaški savez… »

Foto: Reprezentacija se okuplja! Bjelica stigao iz Amerike, raduljica iz kine: "Orlovi" su počeli misiju Tokio 2021!

Mondo 12.06.2021
Reprezentacija je od danas na okupu. Za sada - u krnjem sastavu. Reprezentacija je od danas na okupu. Za sada - u krnjem sastavu. Reprezentacija Srbije počela je u nedelju da se okuplja na pripremama za Olimpijske igre. Selektor Igor Kokoškov je… »

"Orlovi" poleteli, sedmorica se odazvala Kokoškovu

Sportske.net 12.06.2021
Košarkaška reprezentacija Srbije okupila se danas u beogradskom hotelu "Kraun Plaza" uoči predstojećeg početka kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre ovoga leta. Selektoru Igoru Kokoškovu odazvala su se danas sedmorica košarakaša sa spiska, a… »

Skupljaju se šampioni: Stigli Kokoškov,Bjelica, Nedović…

Nova 12.06.2021
Počelo je okupljanje reprezentativaca Srbije u Košarci, koji će započeti pripreme za kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre. Sa različitih krajeva planete počeli su da pristižu članovi stručnog štaba i reprezentativci koji su završili sa… »

Kokoškov počeo da okuplja reprezentativce: Srbija kreće sa pripremama za Olimpijski kvalifikacioni turnir

Večernje novosti 12.06.2021
FOTO: KSS Nešto pre 14 časova, selektoru Igoru Kokoškovu se javila prva grupa igrača koju su činili Nemanja Bjelica, Miroslav Raduljica, Stefan Jović, Nemanja Nedović, Dalibor Ilić, Ognjen Jaramaz i Aleksa Avramović. Prema planu rada, prvi… »

Vesti dana »