Povezane vesti
Grbović: Vučić ne sme biti gravitaciona tačka političara
Nova 12.06.2021
Lider Pokreta slobodnih gradjana (PSG) Pavle Grbović izjavio je danas da Aleksandar Vučić "ne bi trebalo da bude gravitaciona tačka političara u Srbiji, jer oni tu nisu zbog njega već zbog građana". „Mi nismo tu zbog njega, mi moramo da ponudimo… »
Grbović: Vučić ne treba da nam bude gravitaciona tačka, tu smo zbog građana
N1 Info 12.06.2021
Lider Pokreta slobodnih građana (PSG) Pavle Grbović izjavio je da Aleksandar Vučić "ne bi trebalo da bude gravitaciona tačka političara u Srbiji, jer oni tu nisu zbog njega već zbog građana". „Mi nismo tu zbog njega, mi moramo da ponudimo građanima… »
Vesti dana »
[POSLEDNJA VEST] Vučić: „Srbija sa velikom stranom silom počinje proizvodnju visoko sofisticiranih dronova u Srbiji“; Da li je reč o Izraelcima?
Tango Six pre 1 satjoš 39 povezanih
"Zelenski nema ništa dok ja to ne odobrim" Trampova poruka hladan tuš za Kijev: Evo šta je rekao o razgovoru sa Putinom
Blic pre 17 minutajoš 58 povezanih
Vučić u kasarni na Banjici: U Srbiji uskoro fabrika za proizvodnju dronova (FOTO/VIDEO)
Euronews pre 42 minutajoš 27 povezanih
Đoan Penjaroja se oglasio dan nakon debakla u Areni! Osvrnuo se na katastrofu protiv Makabija, pa poslao jasnu poruku!
Kurir pre 1 satjoš 51 povezana
Prognoza za subotu, 27. decembar: Jutro hladno, pre podne oblačno, popodne razvedravanje
Beta pre 5 satijoš 23 povezane