Повезане вести
Блинкен: Једина ствар у којој сам сагласан са Путином
Вечерње новости 13.06.2021
Ентони Блинкен / Архива - То је, вероватно, једина ствар са којом сам сагласан сам председником Путином - гласио је одговор Блинкена на питање водитеља да ли је сагласан са мишљењем руског председника да су односи Русије и… »
Путин поручује: Русија ће изручивати сајбер криминалце САД реципрочно
Вечерње новости 13.06.2021
Фото АП - Ако се договоримо о изручењу криминалаца, онда ће Русија то наравно учинити, али само ако друга страна, у овом случају САД, пристану на исто и такође, изруче одговарајуће криминалце Руској Федерацији - рекао је Путин… »
Путин: Русија ће изручивати сајбер криминалце САД реципрочно
Нова 13.06.2021
Русија је спремна да Американцима изручи сајбер криминалце на реципрочној основи, изјавио је данас председник Русије Владимир Путин у интервјуу за телевизију Росија-1. „Ако се договоримо о изручењу криминалаца, онда ће Русија то… »
Шта Владимир Путин очекује од сусрета са Бајденом
Нова 13.06.2021
Москва и Вашингтон покушавају да смање негативну реторику, али не треба се заваравати по том питању, изјавио је председник Русије Владимир Путин говорећи о очекивањима од састанка са америчким колегом Џозефом Бајденом. „Уочи… »
Путин се огласио: Ево шта очекује од сусрета са Бајденом
Правда 13.06.2021
Руски председник Владимир Путин рекао је да од састанка са Бајденом очекује, пре свега, обнављање личних контаката и успостављање дијалога у областима од заједничког интереса. Према његовим речима, састанак са америчким… »
Вести дана »
Да ли је ово пропаст Трамповог мировног плана? Зеленски се обратио новинарима и изговорио ове речи
Вечерње новости пре 2 минутајош 12 повезаних
Пријатељи Западног Балкана: Однос према Србији тестира кредибилитет Европске уније
Радио сто плус пре 47 минутајош 5 повезаних
Да ли ће бити снега за Нову годину? Метеоролог открио шта нас вероватно чека
Ало пре 22 минутајош 9 повезаних
Вијести: Двоструко убиство у Никшићу, у стану пронађена тела жене и мушкарца
Н1 Инфо пре 32 минутајош 8 повезаних